2777
2789
عنوان

خرم آبادی ها بیان لطفاً سوال دارم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10039 بازدید | 84 پست
ما خیابون ولیعصریم خوبه کلا مردممون خون گرمن خوبن امنیتم داریم😐

ولیعصر چه جایی از شهره آجی؟

غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند ..سن هرکس را غمش اندازه گیری می کند🥺🥺
سلام خواهر از شهرتون برام بگو

بسته به اینکه از کجا می خوای به خرم آباد مهاجرت کنی فرق می کنه که امکاناتش برات مناسب باشه یا کم؟آب و هواش عالیه،مردمش خونگرم و مهمون نوازن 

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسته به اینکه از کجا می خوای به خرم آباد مهاجرت کنی فرق می کنه که امکاناتش برات مناسب باشه یا کم؟آب ...

امکانات درحدی که خسته نشم یه پارکی فضای سبزی چیزی داشته باشه و 🤔یه دریاچه ای رودی چیزی همسایه هاش هم خوب باشن 

خو بیا بروجرد

اونجارو دوست نداره شوهرم با اینکه خودم دوسش دارم 😍 بنظرم مردم باکلاس و با فرهنگی داره

عزیزم خرم آباد دکتر غدد کودکان داره؟؟ از اون یکی دوستمون پرسیدم جواب نداد

اره عزیزم ایوب فیروزی اومده فوق تخصص غدد کودکانه خیلیم کارش خوبه شهدای شرقی پایین تر از ساختمان پزشکان نور

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
عزیزم خرم آباد دکتر غدد کودکان داره؟؟ از اون یکی دوستمون پرسیدم جواب نداد

دکتر ایوب فیروزی غدد کودکان البته من ساکن نیستم ولی دو ماه پیش یه سر اومدم تابلوشو دیدم تو کوچه مخابرات بود

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
شمال شهرش و وسطاش کرایه هاش بالاس و شلوغ و امنیتش خوبه جنوبش ک میشه گلدشت نوسازه و وسیع و قیمتاش من ...

آجی جون با مبلغ حدودا ۸۰تومن چه جاهایی میشه خونه گرفت

ایوب ک رفت تهران...مگه برگشته؟

اره فوق تخصص گرفته برگشته دوسه هفته پیش تابلو مطبشو دیدم تو ساختمونیه ک دکتر محمد نظریه

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋