2777
2789

ب عنوان تماشاچی رفتیم 

خیلی خوب بود 😂

فقط خندیدیم نظرتون در مورد برنامه چیع؟

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونکه دوتا اسکل میشینن میگن ممنونم ک جوارابامو میشوریو فلان؟😂

شوخی کردم گل..قسمت چنده و چی پوشیده بودی بریم ببینیم

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 

فقط بخاطر باربد جذابیت داره یعنی اگه مجریش وض بشع دیگه نمیشه دیدش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان و بابام برنامه رو دوس دارن به نظر من خیلی لوسه خوشم نمیاد از برنامه هه

خوبه ی بار ببین خوشت میاد

ب نظر لوس میاد ولی ن😂😊

خوبه ی بار ببین خوشت میاد ب نظر لوس میاد ولی ن😂😊

نشستم دیدم نتونستم تا اخرش تحملش کنم😂🤦🏻‍♀️

- جز آغوشش برایم دعایی نکن... ❤️ دعا کن روزای سختم بگذره💚 منم برات آرزوی خوب میکنم💚💚
همونکه دوتا اسکل میشینن میگن ممنونم ک جوارابامو میشوریو فلان؟😂 شوخی کردم گل..قسمت چنده و چی پوش ...

مانتو خردلی پوشیدم

چه باحال

چقد فاصله بود بین زمانی که ثبت نام کردی ومنتظر موندی بگن بیا!؟

من کمو بیش بعضی وقتامیبینم برنامه رو

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

چه باحال ثبت نام کردی ومناظر موندی یا مثلا فرداش میگن بیا  من کمو بیش بعضی وقتامیبینم برنامه ...

ثبت نام کردم زنگ زدن بهمون