2777
2789
عنوان

زبون دخترخالم عین نیش مااااااره😤+کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه چه بیشعوریه این؟ تو اصلا چرا اینو سگ محل نمیکنی که بلند نشه بیاد خونت؟ پذیرایی کردی ازش؟ زهر مار میزاشتی جلوص

این اکانت پنجم منه دیگه شماره و ایمیل ندارم لطفااااا منو نترکون نی نی یار 😭😭

وا چقد بی زبونی

میگفتی آدم پوستش سیاه باشه قلبش سیاه نباشه مث بعضیا

و میگفتی حالا مشکلت قیافمه یا شوهرم؟ کدومش بهت فشار آورده؟ 

همچین آدمیو چنان باید بتابونی که بره دیگه برنگرده. اصلا آدم حسابش نکن. بذار اصلا مقصر تو باشی به کسی ربطی نداره

ازش بپرس چرا این حرفو میزنی؟ ناراحتی از دستم؟ یا مشکلی پیش اومده؟ سوال تو سوال بیار که مجبور به ف ...

مشکل اینجاست که دختر خالم کپی خالمه یعنی خانوادگی دل میشکنن و مردم آزارن خالمم خیلی مادرمو اذیت کرده با حرفاش

و بعد از چندیییین سال اصلانم به رو خودش نمیاره و هیچکدومشونم پشیمون نمیشن از کاراشون خیلی دل سنگن

نمیدونم کی هستی که داری اینو‌میخونی؛ ولی هر کی که هستی برات آرزوی لبخند میکنم :)💕🦋🍃
مشکل اینجاست که دختر خالم کپی خالمه یعنی خانوادگی دل میشکنن و مردم آزارن خالمم خیلی مادرمو اذیت کرده ...

مقابله به مثل نکن 

ولی مظلوم بازی هم در نیار

با لبخند بگو وا به چه چیزایی فکر میکنیا دختر 

من اصلا برام مهم نیست 

دنبال کارای سلامتیمم 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
اه چه بیشعوریه این؟ تو اصلا چرا اینو سگ محل نمیکنی که بلند نشه بیاد خونت؟ پذیرایی کردی ازش؟ زهر مار ...

خانوادم پشتم نیستن اصلا

در اصل مقابلمم هستن اگه چیزی بشه و خانوم ناراحت بشه همشون میریزن سرم ارامش نمیزارن واسم

دختر خالم خیلی با سیاسته همه چیو به نفع خودش تموم میکنه

همینشم آرامش نزاشته برام

نمیدونم کی هستی که داری اینو‌میخونی؛ ولی هر کی که هستی برات آرزوی لبخند میکنم :)💕🦋🍃
بگو بخاطر این زبون درازته که هیشکی در خونتونو نمیزنه 😁

وای اتفاقا نامزدم داره😑

من نمیدونم نامزدش چطور تحملش میکنه 

🥴دقیقا دخترخاله منم اینجوریه .هربار منو میبینا میگه چه سین ه هات بزرگه .بار عاخر که دیدمش باز بحثو باز کرد منم گفتم برکت خداست خدالایق دونسته نصیبم کرده😂بعد گفت صبا برکته خدا یا بنده ی خدا؟😶(یعنی دوس پسر واینا داشتی دستمالی شدی به خاطراونه)منم بهش گفتم ناراحتی؟؟؟؟؟گفت عاره گفتم بیا اینو بخور😡😶دیگه لال شد

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
🥴دقیقا دخترخاله منم اینجوریه .هربار منو میبینا میگه چه سین ه هات بزرگه .بار عاخر که دیدمش باز بحثو ...

😂😂وای خیلی خوب گفتی

من نمیدونم مشکلشون چیه با این تیکه انداختناشون

یکی نیست بگه به شماها چه😑

😂😂وای خیلی خوب گفتی من نمیدونم مشکلشون چیه با این تیکه انداختناشون یکی نیست بگه به شماها چه😑

والا بخدا.حالا خودش پر عیب و ایراده ها😂😂😂😂

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار