2777
2789
عنوان

افسردگی و سرگیجه

504 بازدید | 10 پست

من اکثرا افسرده هستم 

مجردم هستم 

چیکار کنم انگار همیشه بی حالم 

اصلا رمق ندارم 

نمی‌دونم دارو مصرف کنم یا نه 

خیلی اوقات همش خونه م 

حتی قبل قرنطینه 

هر روز یه جام درد می‌کنه 

همش تو گوشیم 

سرگیجه هم که دارم😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ورزش کن..با خونوادت دوس شو...پیاده روی برو...آشپزی کن...مطالعه کن..و..خلاصه سرتو گرم کن ..انرژی مثبت رو همه جا بخودت تلقین کن..بگو من  حالم خوبه..من یک ادمه پر انرژیم...من خودمو دوستدارم..من زندگیمو دوستدارم..خدا خیلی نعمت داده بمن..هرروزه همین حرفارو تکرار کن ..تا بشه ملکه ی ذهنت.. اونوقته که کم کم با هجوم زیاد انرژی مثبت روبرو میشیو زندگیت پر از انرژی مثبت میشه

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت
وای خیلی منفی بافی شدم انگار همش به مرگ فک میکنم

همین باعث دریافت موج و انرژی منفی میشه...انرژی منفی هم سبب افسردگی و غمو غصه و بی انگیزگی میشه

همین باعث دریافت موج و انرژی منفی میشه...انرژی منفی هم سبب افسردگی و غمو غصه و بی انگیزگی میشه

به نظرت چیکار کنم همش مثبت فکر کنم 

انرژی منفی خیلی اذیتم می‌کنه 

تو خودت مثبت اندیشی معلومه 

میشه چند راهکار سازنده که خودت تجربه کردی برام 

بگی...

به نظرت چیکار کنم همش مثبت فکر کنم  انرژی منفی خیلی اذیتم می‌کنه  تو خودت مثبت اندیشی مع ...

.

خودتو خیلییی دوست داشته باش...

از خریدن گل و کادو لباسای رنگ رنگی خوشگل برای خودت دریغ نکن...خودتو ب صرف یه غذای خوشمزه مهمون کن...اهنگ شاد و انگیزشی گوش بده..خیال پردازی کن البته به اندازه....یک هدف خوب داشته باش براش تلاش کن..دنبالش برو...