من ۱ سال و نیمه ک عقد کردم ، خیلیی شوهرمو دوس دارم اخلاق خوبی داره ولی گاهی فک میکنمک نه خونه داریم ن پول، خانوادشم رو مخمن و حس میکنم خیلی بی فکرن ، گاهی غصم میگیره،..ولی خداروشاکرم
هرچی میگردیم خونه ی قیمت مناسب پیدا نمیکنیم😔 پول نداریم واسه خونه، یه پول کمی هم ک خاتوادش میخوان بدن واسه رهن،باید خودمون حدود ۲ تا ۲و نیم اجاره بدیم، اونم اول زندگی،شوهرمم فعلا سربازه تا ۱ سال دیگه، میگه دوس ندارم خانوادم اجارمونو بدن! حقوق خودش نهایت بشه ۲ تومن!
یهو همه چی گرون شد و خانواده ی شوهرم با اینکه شوهدم بچه ی آخرشونه و مدتهاست ک بچه ای جز اون تو خونه نداشتن، و درامدشون توی این مدت خوب بود ک بتونن پس انداز کنن، ولی نکردن و الان ک همه چی گرون شده ب خودشون اومدن!
شوهرم ازم میخواد من اجاره خونه رو بدم ماهی ۲ تا ۲ و نیم میلیون، ولی خانوادش ندن!!! میگه سختمه بهشون رو بزنم و زیر دینشون باشم!!نمیدونم آسونه ک بمن بگه پول اجاره بدم؟؟ من جایی لازم شد حتما پولمو میدم ولی چرا با اینکه خانوادش این همه درامد دارن من باید اجاره خونه بدم؟؟؟؟ خیلی ناراحتم ک انقد خانوادش بی فکرن، الان خرج واسه کارای خودشون مبکنن ولی نمیکنن اینو پس انداز کنن واسه رهن خونه ما، عروسی هم ک بخاطر کروتا نمیخوان بگیرن و وقتی ما قرار بود عقد بگیریم هی میگفت توی فلان هتل بگیرین یجای آبرومند باشه و ... ولی حالا ک ب خودشون رسیده یه خسیس بازیایی در میارن ک نگو... دلم خونه ازشون