2777
2789

۶ هفته باردارم شام دمی گوجه خوردم با ترشی زیاد بعد همسرمم الویه خورد منم باهاش خوردم و نمیدونم چرا مث احمقا ی لیوان دوغ محلیم ک توش نعنا پونه زده بودمو خوردم هرچی همسرم گفت نخور گوش نکردم الان دلم درد میکنه انگار منقبض شده چایی نبات خوردم بیفایده بود بنظرتون راهکار چیه؟😢😢

سنگینه هضم من برات؟! بکش کنار مرسی فدات😚

زیاده روی کردی ادامس بجو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترشی بخاطر شرکه و نمکش مضره  تو الویه سس مایونز هشت ک اونم مضره پونه هم ک مضره چرا میخورس خب😕😕چایی نبات خوبت میکنه نگران نباش اونم‌زیاد نخور ک یوق حالتو بهم نزنه

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      

عزیزم تقریبا هر چی خوردی سردی بوده

جدا از بارداری اینقدر سردی خوردن خییلی واسه بدن مضره

دنبال یه خوراکی سبک با طبع گرم باش که واسه بارداری هم بد نباشه

سنا هم اصلا نخور

به نظرم خودت رو گرم نگه دار، موقع خواب هم به دست چپ بخواب

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید.