2777
2789
عنوان

چه خبر از کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 75 پست
الهی شکر  همیشه سلامت باشید

زنده باشید همینطور شما... من فقط ماسک میزنم و داخل تجنع نمیرم و دستامو میشورم.. خانوادمم همینطور... هیچ ضدعفونی نداریم.. اصلنم چیزی ب اسم قرنطینه نداریم چون خواهرام و برادرام و خودمون شاغلیم و خواه نا خواه با بیرون در ارتباطیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهمه گرفتیم و خودم بستری شدم یه هفته بشدت سخت گرفتم پدرعزیزم بعلت کرونا ازدست دادم الهی بمیرم  ...

خدا رحمت کنه عزیرم

من ۱۶ فروردین سالگرد پدر شوهرم هست اونم از کرونا مرد می خوان مراسم بگیرن خیلی می ترسم کسی بگیره

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵
خدا رحمت کنه عزیرم من ۱۶ فروردین سالگرد پدر شوهرم هست اونم از کرونا مرد می خوان مراسم بگیرن خیلی می ...

خیلی ممنون خدا اموات شماهم بیامرزه 

الان خداشکر خیلی امارکم شده

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
نکنه کرونا ضعیف شده دیگه نمیکشه؟

ن مردم اگاهیشون بالارفته مثل اوایل کرونا ممانعت نمیکنن ک ما نداریم.سریع با کوچیک ترین علامت میرن پیش پزشک و با دارو درمان میشن.

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
چن ستلش بود چن روز بود گرفته بود علائمش چی بود شوهر منم گرفته

حدوداپنجاه ساله.سرفه زیاد داشت.پسرش قسم میخوره میگه بابام دیگه حالش خوب شده بودتقریبا روبراه شده بود اومدن واکسنش زدن یکساعت نکشید فوت کرد😭