2777
2789
عنوان

چه خبر از کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا امار ک‌اینجوری نمیگه.خدا از همه بدور کنه ان شاءالله

امارو نمیدونم.ولی قبلا خیلی میشنیدم فلانی گرفته  فلانی فوت شده یا...

ولی الان خدارو شکر کسی نمیگیره  

خدایا رهایم نکن😔

چزا امارها کمتر شده دیگه. فوتی ها رو ۷۰'۸۰ تاست

خداروشکر فوتی ها کمه اما مبتلا ها نه‌.همسرم کادر درمانه خلوتی نداره بیمارستان .

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

ما همش تو خونه ایم فقط منو خانواده م نگرفتیم کل فامیل دچار شدن ما قطع رابطه کردیم و زنگم میزنیم احوال بپرسیم متلک میشنویم واسه اینکه یه مدته خونمون نیومدن سواری بدیم چون کشته نداشتیم  میگن خب چیه سرماخوردگی ساده ست 😐آدمیزاده روش کم نمیشه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
دوستان جدی  میخوام ببینم چجوریه

همسر خواهر شوهرم از اول اسفند تو بیمارستان خیلیم حالش بده دعا کنید انشاله حالش خوب بشه خیلی   حال روحی خواهر شوهرم خیلی بده برای بیماری همسرش خدا قسنت هیچکی نکنه 

امارو نمیدونم.ولی قبلا خیلی میشنیدم فلانی گرفته  فلانی فوت شده یا... ولی الان خدارو شکر کسی نم ...

منم همین طور برا همین تاپیک زدم ببینم بقیه جاها بقیه شهرها چجوریه

جز خوزستان که خب خیلی شرایط بد هست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
امارو نمیدونم.ولی قبلا خیلی میشنیدم فلانی گرفته  فلانی فوت شده یا... ولی الان خدارو شکر کسی نم ...

ابتلا زیاده کماکان چون درصد رعایت مردم خیلی کنه اما فوتی ها خداروشکر کمتره

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
چزا امارها کمتر شده دیگه. فوتی ها رو ۷۰'۸۰ تاست

ماهمه گرفتیم و خودم بستری شدم یه هفته بشدت سخت گرفتم پدرعزیزم بعلت کرونا ازدست دادم الهی بمیرم 

نه دیدمش نه باهاش خداحافظی کردم چقدرزخم زبون شنیدم

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯

توهمسایه هامون دونفرتازگی مبتلاشدن فوتی تواقواممون تا4ماه پیش آخریش بود6تا3تازن جوون 3تای دیگه پیروسالخورده بودن فعلن ازدیروزخودم سرماخوردم گلودردم دارم الان قرص خوردم حالم بهتره داداشمم چنروزپیش سرماخورده دیگه نمیدونم کروناس یانه

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری