2777
2789
عنوان

پسرهای زرنگ ‌مادی از موقعیت کرونا استفاده کردن و زن گرفتن !

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 71 پست
اینا فقط حرفه بخدا  من اصلا تو عروسیم به هیچکدوم اهمیت ندادم بزار مردم حرف بزنن بلاخره یه جایی ...

😂😂😂😂😂چه رسمی داشتن والا من که نشنیدم از خودشون در آوردن 

ما فقط برا عروس صبحانه و‌ناهار میبریم و خلعت میدیم به خانواده تمام 

خدایا شکرت 🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا چرا ک نه😍 البته بستگی ب خانواده هم داره دیگه خو ببین فرهنگ ها متفاوته ولی در کل تو عروسیا ...

😅😅ممنونم ازت یعنی رل داشتن براشون بده دعواشون میکنن؟

بعد اونوقت یه چیزی دیگه چه فرهنگا و آداب و رسومی دارن

ببخشید ها این قد میپرسم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
😅😅ممنونم ازت یعنی رل داشتن براشون بده دعواشون میکنن؟ بعد اونوقت یه چیزی دیگه چه فرهنگا و آداب ...

خواهش میکنم گلی ن بابا این چ حرفیه راحت باش 🥰

اممم اینجا ی کم بحث تبعیض جنسیتی مطرحه اگه دختر باشه اره دعواش میکنن ولی اگه پسر باشه زیاد خرده نمیگیرن بهش😐

اومم آداب و رسوم در چ مواردی مثلا عروسی و اینا؟؟

خواهش میکنم گلی ن بابا این چ حرفیه راحت باش 🥰 اممم اینجا ی کم بحث تبعیض جنسیتی مطرحه اگه دختر باشه ...

آره عروسی ها مهمونی ها کلا مثلا فک کن من عروسشونم 🤭😂باید چه رفتار هایی داشته باشم؟

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
آره عروسی ها مهمونی ها کلا مثلا فک کن من عروسشونم 🤭😂باید چه رفتار هایی داشته باشم؟

😂😂 زود تند سریع طرف اهل کجاست؟

عروسی ها ک لباس کوردی داریم البته لباس فارسی مجلسی هم میپوشن بعضیا بعد رقص فارسی نداریم رقصمون کوردیه مگه اینکه حنابندون باشه اهنگ فارسی میذارن

البته جدیدا حنابندون حذف شده از مراسم ها زیاد کسی حنابندون نمیگیره

بعد دیگه بقیه رسم هامونم شبیه شماست دیگه رسم خاصی نداریم

😂😂 زود تند سریع طرف اهل کجاست؟ عروسی ها ک لباس کوردی داریم البته لباس فارسی مجلسی هم میپوشن بعضیا ...

از ارومیه فرض کن🤦🏻‍♀😂😂من رقص کوردی بلد نیستم🤦🏻‍♀لباساشونو تن نکردم تا حالا🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🙁

اصلا زبونشونم متوجه نمیشم🤦🏻‍♀

بعد اینکه تا تو خانواده خودتون تو فامیل اینا کسی باشه برا ازدواح خانوادتون قبول میکنن برن خواستگاری دختر فارس

از ارومیه فرض کن🤦🏻‍♀😂😂من رقص کوردی بلد نیستم🤦🏻‍♀لباساشونو تن نکردم تا حالا🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🙁 ...

😁 چند سالشه فقط عکس😁😁

یاد میگیری بابا راحته انقدم کیف میده😍 

لباسامونو دیدی؟😍

رو راست بگم خانواده خودم وصلت با فارس زبان رو دوست ندارن ولی زن پسر خاله ام اهل شماله و فارس هستش اره خیلی دوسش داریم خیلی عزیزه😍🥰

😁 چند سالشه فقط عکس😁😁 یاد میگیری بابا راحته انقدم کیف میده😍  لباسامونو دیدی؟😍 رو راست ب ...

😭😭میدونی من میدونم فرهنگا متفاوته مشکل خانواده هان راضی نمیشن🤦🏻‍♀و مامانم میگه تا وقتی تو شهر خودشون دختر هس نمیشه تو بهشون جواب بدی و اینکه میگه غیرتی ان اذیت میشی اما من با همه چیز کنار اومدم فقط خانوادش بد اخلاق نشن باهام🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀

ولی من خیلی دوست دارم از طرفی هم میترسم بیام شهر غریب باهام بد رفتاری کنن

😭😭میدونی من میدونم فرهنگا متفاوته مشکل خانواده هان راضی نمیشن🤦🏻‍♀و مامانم میگه تا وقتی تو شهر خو ...

اخی گلی درک میکنم چی میگی 🙁 

مادرتم حق داره نگرانه از سر دلسوزی و محبت میگه

خانوادش اومدن خواستگاری؟؟ ب نظرم بذار ک بیان خانواده ها آشنا بشن با هم اون موقع در مورد این مسائل حرف میزنن

عزیزم تو خودت اهل کجایی

اخی گلی درک میکنم چی میگی 🙁  مادرتم حق داره نگرانه از سر دلسوزی و محبت میگه خانوادش اومدن خو ...

خودم اهل سمنان و ساکن مشهد

نه نیومدن اما کلی تفاوت بینمون هس و منم سعی کردم کنار بیام😣

اما واقعا هم ترس دارم هم دوست دارم

خودم اهل سمنان و ساکن مشهد نه نیومدن اما کلی تفاوت بینمون هس و منم سعی کردم کنار بیام😣 اما ...

اگه واقعا طرف رو میخوایش و دوسش داری و اونم متقابلا واقعا دوست داره ب نظرم دیگه ترس معنا نداره میتونی با این مسائل کنار بیای🥰

ولی اگه خانوادت راضی نشدن کلا اونا بیان خواستگاری اون ی بحث جداس ب نظرم اول اونا پا پیش بزارن واسه خواستگاری اصلا ببینید خانواده‌ها ب هم میان چجوریاس شاید اصلا اونا اومدن تو پشیمون شدی