2777
2789
عنوان

پسرهای زرنگ ‌مادی از موقعیت کرونا استفاده کردن و زن گرفتن !

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 71 پست
شما با خودت مقایسه نکن خیلیا اینجورین میخوان زرنگی کنن مثلا

خوبه په په باشی فقط پدر مادرت پول خرج کنن ! 

اتفاقا شماها که فاز روشن فکری میگیرید موقعی دوزاریتون میافته که دیره 

یعنی چی که همه فشار رو خانواده دختر باشه 

زرنگی بهتر از پخمگیه 

خدایا شکرت 🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا طرف رو میخوایش و دوسش داری و اونم متقابلا واقعا دوست داره ب نظرم دیگه ترس معنا نداره میتون ...

آره صد البته درست میگی

من فقط نظرشون رو در مورد فارس ها میخواستم بدونم و اینکه شغل و تحصیلات زن چه قد براشون مهمه؟

خانموشون آرایش کنه مشکلی ندارن تو خیابون یا مهمونی ها؟

کارای خونه ظرف و غذا اینا همه رو باید زن انجام بده؟

مرد های فامیلو با اسم صدا بزنی بدشون میاد؟

یا تو مهمونی ها عکس خانوادگی که میگیرن دختر و پسر قاطی باشن

اصلا حسشون به مشهد چیه😍نماز و اینا چه قد مهمه براسون

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
خوبه په په باشی فقط پدر مادرت پول خرج کنن !  اتفاقا شماها که فاز روشن فکری میگیرید موقعی دوزار ...

من با همین فاز ازدواج کردم و فکر کنم از امثال شما خوشبخت تر و یقینا مودب ترم

‌پخمه اونیه که خودش آویزون والدینش هست و به ازدواج هم این دید گروکشی رو داره

شما زرنگ باش ببینیم کجای دنیا رو گرفتی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خوبه په په باشی فقط پدر مادرت پول خرج کنن !  اتفاقا شماها که فاز روشن فکری میگیرید موقعی دوزار ...

اصولا آدمایی که توهین میکنن و زود از کوره در میرن زندگیاشون شاید زود شروع بشه اما دوام نداره.

من با همین فاز ازدواج کردم و فکر کنم از امثال شما خوشبخت تر و یقینا مودب ترم ‌پخمه اونیه که خودش آو ...

تو خیلی خاص هستی !  همه مثل تو خاص مودب و مستقل نیستن ! 

خدایا شکرت 🫀
اصولا آدمایی که توهین میکنن و زود از کوره در میرن زندگیاشون شاید زود شروع بشه اما دوام نداره.

شما انقدر فهمت کمه اومدی تو تاپیک من میگی شما همه رو با خودت مقایسه نکن میخوان زرنگی کنن ! 

😂خب شما زرنگی نکن 

ازدواج کردی پول تو جیبیتو از پدرتم بگیر دو دستی تقدیم کن 

یه پول تو جیبی هم برا شوهرت بگیر 

حقوقتم دو دستی تقدیم کن ! 

اینکه مرد بیاد تو جهیزیه مشارکت کنه زرنگیه !!! 

خدایا شکرت 🫀
آره صد البته درست میگی من فقط نظرشون رو در مورد فارس ها میخواستم بدونم و اینکه شغل و تحصیلات زن چه ...

ببین من نمیتونم در این موارد نظر جزیی بدم قطعا هر خانواده ای فرق داره این دیگه ب آداب و رسوم نیست ب تربیت و عقیده خانواده ها بر میگرده تو خانواده من خیلی عادی با کسایی ک فارس ن برخورد میشه ولی ب عنوان عضوی از خانواده نمیپذیرنش در مورد شغل و تحصیلات و کمک کردن مرد ب زن هم نمیتونم نظر کلی بدم مثه همه جاهای دیگس

نماز برای خانواده من خیلی مهمه همه میخونن ولی من نمیخونم و کاری هم بهم ندارن و نمیگن ک بخون 

در مورد مشهد هم خب نظرات متفاوته و اینکه ما تسنن ایم و شما تشیع البته ارومیه کورد تشیع هم زیاد داره البته هیچ کدوم از این قضایا برای من مهم نیست ولی مثال بزنم خانواده من اگه خواستگارم تشیع باشه رد میکنن چون میگن اختلاف پیش میاد و کلا مخالفن⁦🤷🏻‍♀️⁩

ببین من نمیتونم در این موارد نظر جزیی بدم قطعا هر خانواده ای فرق داره این دیگه ب آداب و رسوم نیست ب ...

مرسی آیدا جون🤗🤗🤗دعا کن درست بشه 😔

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
خواهش میکنم عزیزم 🥰 انشالله گلی حتما دعا میکنم هر چی صلاحته همون پیش میاد ایشالله⁦♥️⁩

پسر عمم هم خدمتش تو شهر شما بود عقد کرده😍😍😍از شهرتونم تعریف کرد ولی از سختی هاشم گف برا رفت و آمد😅

شب بخیر عزیزمی😘