2777
2789
عنوان

پسرهای زرنگ ‌مادی از موقعیت کرونا استفاده کردن و زن گرفتن !

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 71 پست
اینا رو قبلنا خود خانواده دختر رسم میکردن که دختراشون بی شوهر نمونن

متاسفانه 

اینا همش بی ارزش کردن دختره 

اینایی ک دارن مد کردن 

اونایی ک ندارن چیکار کنن

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

میگن کورد ها خیلی خوبن😊🤗🤗کورد های ارومیه چطورن؟میگن زیادی غیرتی ان درسته؟

عزیزمی🥰😘

والا زیاد برخورد نداشتم با کوردای ارومیه ولی در کل کوردا مرداشون خیلی غیرتی ان البته نسبت ب گذشته شدتش کم شده ولی خب بازم غیرتی ان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁🥰 ای تو خلکی کوه ی؟؟

هر سنه.

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
متاسفانه  اینا همش بی ارزش کردن دختره  اینایی ک دارن مد کردن  اونایی ک ندارن چیکار ...

بلاغره یه روز باید سعی کنیم جلوی این رسم و رسومات بی ارزش رو بگیریم مخصوصا سیسمونی انگشت بچه هم به نام مادر نیس بعد بابای ما باید سیسمونی بده درصورتی که باید بابای پسر میداد

خدایا شکرت 
اها😊 خوشبختم عزیز گیان🥰

منیش هروا.😊

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
گرو کشی میکنید مگه ؟ بخاطر چار تیکه جهیزیه و عروسی نگرفتن آدم ازدواج میکنه ؟

وقتی جامعه به نفع مرده ‌وزن ستیزه خوبه خودمون یه تغییراتی از خودمون شروع کنیم 

خدایا شکرت 🫀
عزیزمی🥰😘 والا زیاد برخورد نداشتم با کوردای ارومیه ولی در کل کوردا مرداشون خیلی غیرتی ان البته نسب ...

خو فک میکنی منی که فارس هستم میتونم خوشبخت بشم باهاشون🤭

و اینکه فرهنگتون چیا هس مثلا دختر سر لخت باشه یا راحت با نامحرم حرف بزنه تو محازی و اینا براشون مشکلی نداره

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
بلاغره یه روز باید سعی کنیم جلوی این رسم و رسومات بی ارزش رو بگیریم مخصوصا سیسمونی انگشت بچه هم به ن ...

انگار دختر دار شدن تو جامعه ما تاوان داره 😂تا زنده ای باید بدی البته من دختر ندارم 

ولی خودم یه زنم خیلی ناراحت میشم 

خدایا شکرت 🫀
فامیلش به اسم باباشه باباش تولیدش کرده بعد خانواده زن سیسمونی بگیرن خب به اونا چ

خدایی ظلمه مامان من توقسط جهیزیه مونده هنوزفکرسیسمونی وجهیزیه خواهرمم بایدباشه بعدخونواده شوهرم گیردادن به وسایلاتم یه ترک رومبل پیداکردن ولم نکردن که بلدنیستیم جنس خوب بخریم.وهی گفت چرابخاری نخریده گفتم شوفاژداریم توخونه بازگفت نه بایدبخره بلاخره.بعدبه بهونه کروناحتی براعیدی وشب یلدام نیومدن دیدنی که هدیه بیارن بعدموقع عیدفقط دسته جمعی اومدن خونمون ورفتن😑😒

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
خو فک میکنی منی که فارس هستم میتونم خوشبخت بشم باهاشون🤭 و اینکه فرهنگتون چیا هس مثلا دختر سر لخ ...

اره بابا چرا ک نه😍 البته بستگی ب خانواده هم داره دیگه

خو ببین فرهنگ ها متفاوته ولی در کل تو عروسیا اکثرا سر لختن ولی در مورد رل و اینا نچ هنوز جا نیوفتاده و یواشکی کاراشونو انجام میدن😁😁

حرف زدن تو مجازی هم نه زیاد مهم نیست

البته اینایی ک گفتم کلی بودش و گرنه هستن خیلی اوپن مایندن هستن خیلی هم سختگیرن من میانه رو در نظر گرفتم😁

انگار دختر دار شدن تو جامعه ما تاوان داره 😂تا زنده ای باید بدی البته من دختر ندارم  ولی خودم ...

اینا فقط حرفه بخدا 

من اصلا تو عروسیم به هیچکدوم اهمیت ندادم بزار مردم حرف بزنن بلاخره یه جایی خفه میشن دیگه 

رسم خانواده ی شوهرم این بود که خانواده دختر صبح عروسی صبحونه ی کامل ببرن براشون و سه روز بعد از عروسی بهشون شام بدن و یک هفته بعد براشون کیک و طلا بیارن با کلوچه 

عید ها طلا و آجیل و مرغ و برنج و حبوبات و ....سفره ی هفت سین و ...

منم گفتم عمتون والا

خدایا شکرت