2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

187 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من ۴ روز مونده به پریودم این ماه اقدام یک روز در میان داشتم،کلی زیر دلم درد میکنه و دیر میکشه و سینه هام خیلی حساس شده و درد میکنه ،دیگه کنجکاوی گل کرد و بی بی چک گذاشتم ۳ تا دقیقه گذشت اول منفی بود بعد از ۱۰ دقیقه اومدم بندازمش دور دیدم یه هاله کمرنگ افتاده نمیدونید چقدر ذوق کردم به نظرتون درسته

تعداد رای : 7
نظرسنجی
1
3
42%
2
4
57%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم واسه همین انداختمش دور ، دوروز بعد رفتم آزمایش بتا ۱۲۰۰ بود، واسه منم عجیب بود 

من همیشه پریودیم خونریزیم شدیده این دفعه خیلی نسبت به قبل کم بود خیلی خیلی کم

دیدم کسایی رو که باردار میشن پریود میشن و چون من قرص ضد بارداری که مصرف میکنم به جنین آسیب جسمی میرسونه

بیبی چک زدم منفی بود انداختم دور

از یه هفته قبلش هم حالت تهوع داشتم 

ممکن بوده که باردار باشم؟

مبارکه، مال من یکساعت بعد مثبت شد باردار بودم ،الان هفته ۱۴ عستن

واقعا؟؟🥺🥺🥺🙏🏼🙏🏼🙏🏼مبارکت باشه عزیز دلم نمیدونم چقدر از ذوق اشک ریختم به هیشکی نمیتونم بگم چون قطعی نیست دارم میترکم از فکر و خیال اینکه اشتباه بوده باشه😔😔😔برام دعا کن کلی🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌺🌺🌺

واقعا؟؟🥺🥺🥺🙏🏼🙏🏼🙏🏼مبارکت باشه عزیز دلم نمیدونم چقدر از ذوق اشک ریختم به هیشکی نمیتونم بگم چون ...

الهی بگردم  حالتو درک میکنم، ببین ولی واقعا نباید بهش فکر کنی من اون ماه فقط دوبار اقدام داشتیم و اصلا بهش فکر نمی‌کردم ،انشاالله که بارداری گلی

واقعا؟؟🥺🥺🥺🙏🏼🙏🏼🙏🏼مبارکت باشه عزیز دلم نمیدونم چقدر از ذوق اشک ریختم به هیشکی نمیتونم بگم چون ...

عزیزممم ان‌شاالله که مثبته 

تاپیک اخرمنو بینی همینجوری بود 

البته سه دقه اول منفی بود بعد هاله کمرنگ انداخت 

سه بارم زدم همینجوری شد مثبت بود

الهی بگردم  حالتو درک میکنم، ببین ولی واقعا نباید بهش فکر کنی من اون ماه فقط دوبار اقدام داشتیم ...

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه🙏🏼🙏🏼🤲🏼🤲🏼🥺🥺😘😘😭😭😭