2777
2789
عنوان

برای کته چقدر آب بریزم برای هر پیمانه برنج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22849 بازدید | 60 پست

من هرچقدر بریزم ابو 2 لیوان بیشتر میزنم بستگی ب برنج هم داره. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

اگه برنجت امسالیه مثلا دوتاپیمانه برنج ریختی دوتاونصف اب بریز..اگه برنجت قدیمیه دوتا پیمانه برنج 3تا پیمانه اب

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه برنجت ایرانیه میخوای شفته نشه برا ۳ تا ۵ پیمانه آب بریز از دوتا یک مقدار کمتر

آره ایرانی نیمه دودی

یا شفته میشه یا خشک میشه

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
کته مقداری نیس تا دستت نیاد هیچوقت نمیتونی بزاری.کته فقط چشمی😂

آره بخدا اینو خوب اومدیییی

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

کته اب که میریزی از سطح برنج نه از کف قابلمه انگشتت و بذار ی بند انگشت روش اب باشه حله مقدار نمکم بستگی به ذائقه ات داره نمک کم بزن مزه کن ابش  روغن و من چشمی میریزم اما اگه میخوای کته ات ته دیگ خوبی بده باید روغن زیاد بریزی... برای ابکش هم من نمک میزنم بعد ابش و مزه میکنم اگه کم نمک بود ابش باز میریزم تا اندازه بشه...در هر دو حالت اگه برنج زیاد نپخته بود میتونی اب و روغن و قاطی کنی بعد با ته کفگیر سه تا سوراخ توی برنجت ایجاد کنی اب روغن و بریزی قشنگ تو دم کشیدن میپزه... 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
واسه مهمون ۸ نفری میشه کته گذاشت؟

اره چرا نشه..

روی برنجت یک بند انکشت اب بمونه. از قبلم خیسش کن با اب و نمک.. درشم نیمه بذار زیرش و متوسط رو به کم کن که قل قل بزنه ولی نه خیلی خودکشی کنه. ابش تموم شد یه هم بزن بعد روغن و دم کنی. شعله خیلی کم و ۴۵ دقیقه زمان دم کشی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

راستی روغن رو همون اول همراه با آب بریزم؟ یا بعد اینکه آبش کشیده شد میخوام دم بذارم

بعد از اینکه ابش کشیده شد...

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

برنج با برنج فرق داره خب

بعضیا هر پیمونه برنج دو تا پیمونه اب میخواد بعضیا یک و نیم پیمونه بعضیا کمتر

من به ازای هر یک پیمانه برنج یک و نیم پیمانه یکم کمتر آب سرد میریزم یک قاشق چایخوری سرخالی نمک و دو سه قاشق روغن مایع 

در قابلمه نیمه بسته روی حرارت تقریبا بالا تا آب جوش بیاد بعد کمترش میکنم هر چند دقیقه یکبار هم میزنم آبش که کشیده شد جمع میکنم وسط و دمکن میذارم

🌷