2777
2789
عنوان

برای کته چقدر آب بریزم برای هر پیمانه برنج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22950 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برنجتون ایرانیه (شمال) و دقیق میخواین ، به ازای تعداد پیمانه های برنج، آب باید یک پیمانه بیشتر باشه.... مثلاً 5 پیمانه برنج 6 پیمانه آب..... 3پیمانه برنج 4 پیمانه آب.... ولی اگه چشمی بخواین آب باید به اندازه ی یک بند انگشت روی برنج ارتفاع داشته باشه..... روش اول انقدر دقیق و عالیه که چلوتون هیچ فرقی با چلوی آبکشی مجلسی نداره.... حتی میتونین وقتی آب برنج کشیده شد قبل از اینکه ته دیگ ببنده از قابلمه بریزینش توی یه ظرف دیگه و داخل قابلمه روغن بریزین و بعد نون یا سیب زمینی بذارین، ته دیگش مثل چلوی آبکشی بشه...... 

روغن اگه  همون اول بریزی بیشترش میره کف قابلمه و برنج خشک میشه. ولی وقتی ابش کشیده شد روعن بریزی لابه لاها هم روعن میموته و برنج چرب و چیلی و خوب میشه ..

بعد اینکه اکه دیدی برنجت هنوز خامه ولی ابش کشیده شده( موقع قل زدن در و نیمه باز بذار و زیرش و کم کن که اروم بپزه) فقط اب داغ کمی اضافه کن که زود بخار بده درشم دم کنی نزار.

ولی اگه دیدی برنجت مغزش خیلی کم خامه دم کنی بذار که  بخار کنه و دم بکشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

برای هر پیمانه برنج دو تا اب بریز.یکی کم کن.مثلا سه پیمانه برنج پنج تا پیمانه اب بریز.اب باید کامل جوش بیاد.نمک و روغن بریز.وقتی برنج ریختی باید دوباره اب جوش بیاد.زیرش کم کن و در قابلمرو بذا.ولی دمکنی نذا.بیست دقیقه که گذشت.درش باز کن و خوب هم بزن.اگه سفت بود اب بریز.اگه ابش تموم شده بود دم کنی بذار و دوباره درش بذار.

نه خیس نمیکنم برنج نیمه دودی ایرانی

از قبل خیس کن. یک بند انگشت اب روش بمونه با کمی نمک 

بهتر در میاد بعد با همون اب بذار بپزه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اگه برنجتون ایرانیه (شمال) و دقیق میخواین ، به ازای تعداد پیمانه های برنج، آب باید یک پیمانه بیشتر ب ...

خب آخه اینطوری یکم عجیبه

مثلا به ازای یک پیمانه برنج دو پیمانه آب باشه در اینصورت آب دو برابر برنجه

بعد به ازای ده پیمانه برنج یازده پیمانه آب باشه در اینصورت آب و برنج تقریبا برابرن

چطوری در دو حالت خوب درمیاد؟🤔

🌷
بریز تو قابلمه برنجت رو  یه بند انگشت آب روش باشه نمک و روغن بزن زیرش رو روشن کن آبش که چید ...

مشکل اینه سفت میمونه بعد آب میریزم و تهش شفته میشه دورش خاممممممم:مممم🤐😬😅🥺😢😲😢😢😢😢😢

سلام دوستان من یه سوال دارم چه زمانی باید درب رو بذاریم که دم بکشه وقتی چطوری بشه مثلا وقتی فشارش میدم وسطش یکم سفته و سفیده خوبه یا کِی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روغن من نمیزنم فقط آب و نمک که جوش اومد برنح میریزم یک بند انگشت رو برنجا آب باشه بعد میذارم قل بزنه ...

اخه نمیشه که وقتی برنج داره میجوشه چطوری انگشتتو می بری داخل ببینی چند بنده انگشته

مشکل اینه سفت میمونه بعد آب میریزم و تهش شفته میشه دورش خاممممممم:مممم🤐😬😅🥺😢😲😢😢😢😢😢

نه عزیزم روش مثل ابکشه

کامل پخته

من ده ساله یه سره کته میخوریم

شما برای احتیاط کمی بیشتر آب بریز

قشنگ وقتی آبش رفت و وسط برنجها جای قل قل سوراخ افتاد 

زیرش رو کم کن و کم کنی بذار

برای اینکه برنجت با کیفیت تر و خوش طعم تر شه 

دو سه قطره آب لیمو بریز

عجب طعمی