2777
2789

دخترم سه سال و نیم ه شه دیشب گف مامان تو گوشم جوش زده خیلی درد میکنه ...حالا حتما دکتر میبریمش ...ولی اگه کسی این مشکل براش پیش اومده میگه ....

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68

اصلا بهش دست نزن تا کامل نرسیده فقط زجرش میدی اینطوری کامل که برسه خودش سفیدیش میزنه بعدم کم کم اروم فشارش بدی تخلیه میشه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
اصلا بهش دست نزن تا کامل نرسیده فقط زجرش میدی اینطوری کامل که برسه خودش سفیدیش میزنه بعدم کم کم اروم ...

یکم بزرگه من اول فک کردم این مواد چسبناکه گوشه که اومده بیرون ...واااای وقتی بهش فک میکنم دلم براش کباب میشه 

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.