2777
2789

منم بعد از دو سال حبس برگشتم.خوش برگشتین.

-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد...                                                                       -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعد از دو سال حبس برگشتم.خوش برگشتین.

بسلامتی عزیزم تاپیک های کاربری قبلیم خطری بود گفتم یهو خانواده شوهرم میان میخونن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
بسلامتی عزیزم تاپیک های کاربری قبلیم خطری بود گفتم یهو خانواده شوهرم میان میخونن

چجوری خانواده شوهرتون میخوان شناساییتون کنن که بیان تاپیکاتونم بخونن!.من 2 سال تعلیق بود کاربریم.مجدد آزاد شدم :)

-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد...                                                                       -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.
چجوری خانواده شوهرتون میخوان شناساییتون کنن که بیان تاپیکاتونم بخونن!.من 2 سال تعلیق بود کاربریم.مجد ...

اسم کاربریم بود با تاریخ تولدم تغییر هم نمیکرد

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
اسم کاربریم بود با تاریخ تولدم تغییر هم نمیکرد

به نی نی یار میگفتین براتون اکی میکرد.قدمت توی سایت خیلی مهمه.من که خیلی دوست دارم قدمتم زیاد باشه خ!

اسم خودم فرشته مامانم فاطمه میخوام بدونم جنسیت بچه بعدیم چیه و کی باردار میشم

موهات حس میکنم روشنه الان رنگش و کمی داره به تیرگی میره  یه بچه دختر داری ؟؟احتمالا بعدی پسره از برج پنج یا شیش امسال