-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد... -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه. -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.
بسلامتی عزیزم تاپیک های کاربری قبلیم خطری بود گفتم یهو خانواده شوهرم میان میخونن
چجوری خانواده شوهرتون میخوان شناساییتون کنن که بیان تاپیکاتونم بخونن!.من 2 سال تعلیق بود کاربریم.مجدد آزاد شدم :)
-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد... -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه. -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.
به نی نی یار میگفتین براتون اکی میکرد.قدمت توی سایت خیلی مهمه.من که خیلی دوست دارم قدمتم زیاد باشه خ!