2777
2789
خب اسمش چیه .یعنی برنم دعای چی منم ی ملک دارم میخوام بفروشم

اسمشو نمیدونم 

آره دیگه مثلا سرچ کن دعا برای فروش ملک یا ماشین . فقط یادمه اونی که روی کاغذ مینوشتی باید چهارطرف ملک میزاشتی و روی آبم یه دعا بود میخوندی و میریختی روی ماشین مثلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا چه کارهایی انجام دادی گلم چی خوندی

شما میدونی باید چیکار کرد ب شوهرم شیفت زیاد بخوره 

پیک موتوریه

یا ی شعلی نگهبانی چیزی بهش بدن

یا  زندگیم درست بشه بتونم برم سرخونه زندگیم ۲تا بچا دارم از قبل عید زندگیم پاشیده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

روضه حضرت مسلم رو هفت‌تا شنبه بزار تو خونتون گوش کن به نیت فروش ملک ایشالا که جواب بگیری

عزیز من خونه کسی سریارم با دوتا بچه

خانه زندگی ندارم بنطرتون تو اینجا بخونم ب نیت اینکه خدا فرجی برسونه بتونم خونه زندگی خودمو داشته باشم؟ 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چندتا جز میخواین بخونین ؟6-7-9-14-15-16-18-19-24-26

عزیزم جز ۱۴رومیخونم

اسم حاجتتم اگر دوست داشتی بگو

ک اگر قسمت شد ب برکعت قران این ماه رفتم مشهد بندازم تو ضریح امام رضا

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

عزیزم جز ۱۴رومیخونماسم حاجتتم اگر دوست داشتی بگوک اگر قسمت شد ب برکعت قران این ماه رفتم مشهد بندازم ...

نوشتم عزیزم دلم پرکشید برای گنبد طلایی آقا ای کاش منم به همین زودیا قسمتم بشه بیام مشهد 

متوجه منظورتون نشدم ببخشید 

عزیز من خونه کسی سریارم با دوتا بچهخانه زندگی ندارم بنطرتون تو اینجا بخونم ب نیت اینکه خدا فرجی برسو ...

والا من خیلی زیاد در موردش شنیدم میگن که با خلوص نیت خونده بشه جواب میگیرید ایشالا شما هم بخونید جواب میگیرید

اللهم عجل لولیک الفرج