2777
2789

سلام خانما ممنون میشم راهنماییم کنید   

میخوام واسه جهیزیه یه چیز بگیرم که قشنگ سرخ کنه و سرعت پخت غذا رو بالا ببره به نظرتون هوا پز بگیرم یا سرخ کن؟ 

کسی هست دوتاشو دیده یا داشته باشه بدونه کدومش بگیرم بهتره؟ و چه مارکی بگیرم بهتره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هواپز چیه🙄

منم اومدم  بگم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

هوا پز هم میتونی توش کباب کنی البته به صورت بخارپز.هم کیک بپزی..و چندکار دیگه..ولی سرخ کن فقط سرخ میکنی ماهی.مرغ.سیب زمینی و ...

من دوتا سرخ کن دارم استفادم خیلی کمه ازشون چون مصرف روغنشون خیلی بالاست.

اینجا تعریف هوا پز کردن  من خریدم  نتونستم باهاش کار کنم همون سرخ کن و فر باهاشون دایم کار ...

چرا نتونستید باهاش کار کنید؟ منظورتون اینه کیفیتش پایین‌تر و کارایی خوبی نداره؟ 

هوا پز اصلا سرخ نمیکنه بخاز پز میکنه کیک و پیتزا هم میپزه ولی سرخ کن سرخ میکنه من برا جهزیه خریدم ۶سال ازش استفاده نکردم چون روغن خیلی میبره

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀