2777
2789

من افسرده نشدم ولی باهاش دچار سنگ صفرا شدم پدرمو درآورده...نخور نخور نخور....کلا قرص هورمونی نخور..اگه هم نامنظمی داشتی با داروهای گیاهی تحت نظر متخصص طب سنتی درمان کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براي تخمدان پلي كيستيك چه گياهي مناسبه؟

منم پلی کیستیکم ولی وقتی دچار سنگ صفرا شدم به خاطر قرص جلوگیری رفتم دکتر طب سنتی الان با روغن های گیاهی و یکسری داروها و بادکش هرماه پریود میشم.و خداروشکر آخرین سونوگرافی گفت کیست جدی نداری.چون داروهام زیاده نمیدونم کدومش برای تنظیمم هست ولی یک شب درمیان روغن بابونه به تخمدان و رحمم میزنم...و یک شب درمیان بادکش گرم دارم...حتما برو متخصص طب سنتی...چون ما تا یائسگی پلی کیستیک هستیم اگه بخوایم داروی شیمیایی همش مصرف کنیم که تا یائسگی دور از جون هزار مشکل دیگه با این داروها پیدا میکنیم...همون طور که من الانشم درگیرم😔

منم پلی کیستیکم ولی وقتی دچار سنگ صفرا شدم به خاطر قرص جلوگیری رفتم دکتر طب سنتی الان با روغن های گی ...

اي واي ناراحت شدم.خداروشكر كه بهتر شديد.مرسي از راهنماييت