2777
2789

لطفا چنددقیقه میشه وقت بذاره💗🌸

چ منابع داشته؟

گسسته و هندسه دبیر آنلاین خوب براش هست؟

اگ ممکنه میشه بگه ک قبولی توی رشته ریاضیات و کاربرد ها سخته یا ن؟

چون رشتم ریاضی نیست خبر ندارم

و اینکه کسی هست رشتش ریاضیات و کاربرد های شیراز باشه اینجا؟اساتیدش چقد پیگیر و پاسخگو هستن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی علاقه دارم🌸

اگه شيراز هستي ك هيچ ولي اگه نيستي دانشگاههاي ديگه برو

دانشگاه شيراز خوبه برا فني و علوم پايه مث شيمي و زيست و حتي فيزيك اما برا رياضي كاربردي قبلترها خوب نبود استاداش

الان خبر ندارم 

توي سايت دانشگاهش استاداش رو چك كن رزومه شون ببين

من ترم ۸ریاضیات و کاربردها هستم دانشگاهی شیراز نیست ولی

عه چ عالی. مرسی 💜 ببخشید شما یه دانشگاه مرکز استان هستین؟برای این میپرسم چون میخواستم بدونم اساتید دانشگاهاش چطورن ؟پیگیر و پاسخگو هستن؟ 🌸

اگه شيراز هستي ك هيچ ولي اگه نيستي دانشگاههاي ديگه برودانشگاه شيراز خوبه برا فني و علوم پايه مث شيمي ...

مرسی 💜 اخه سرچ زدم رنکینگ دانشگاه شیراز جز دانشگاه های خوب نوشته بود واسه ریاضی نمیدونم والا 🌸💜

مرسی 💜 اخه سرچ زدم رنکینگ دانشگاه شیراز جز دانشگاه های خوب نوشته بود واسه ریاضی نمیدونم والا 🌸💜

اره رنك بالا داره برا بعضي رشته ها عاليه مثلا قبلا شيمي اساتيد برجسته جهاني داشت يا فيزيك و زيست اساتيد خوب فضاي خوب داشت 

براي فني و مهندسي هاهمينطور

ولي رياضيش ضعيف بود در اون حدي ك دانشجوي عاشق اين رشته ها رو اغنا كنه نبود كسي ك مياد رياضي يا علوم پايه يا خيلي عاشق رشته هست يا چيزاي بهتر قبول نميشده و برا اوناي ك عشق اين رشته ها هستن اساتيد خيلي مهمه

من اطلاعاتم قديمي هست روي خود استادا سرچ بزن بهتر ب نتيجه ميرسي و گرنه خود دانشگاه ك  برجسته هست

منطورم دانشگاه شهر کوچیک بود سطح اساتیدش اینکه چقد براشون مهمه کیفیت

نه دانشگاه شهرکوچیک نیست 

دانشگاهی تیپ2محسوب میشه

ولی بایدخیلی بخونی مثل مدرسه نیست که تونصف یه سوال رو هم می‌نوشتی توی امتحان هم بهت نصف نمره رو بدن سوالیوکامل ننویسید نمره نمیدن

سره کلاسم جزوه میگن بایدهموناروخیلی بخونی 

اگر دانشجوی خوبی باشی میتونی المپیادریاضی هم شرکت کنی

اگه شيراز هستي ك هيچ ولي اگه نيستي دانشگاههاي ديگه برودانشگاه شيراز خوبه برا فني و علوم پايه مث شيمي ...

نه واقعا؟

دانشگاه شیراز اساتیدریاضیش خیلیم خوب نیست؟

من نزدیک بود ریاضی دانشگاه شیراز قبول شم نشدچندنفرجلوم بودن

نه واقعا؟دانشگاه شیراز اساتیدریاضیش خیلیم خوب نیست؟من نزدیک بود ریاضی دانشگاه شیراز قبول شم نشدچندنف ...

من دانشجوي رياضي نبودم ولي دوستام بودن بجز يكي دو تا استاد ديگه استاد درست حسابي نداشت حرف من برا خيلي وقت قبل هست نه اين چند سال اخير(اينم در مقايسه با بقيه رشته ها دارم ميگم وگرنه اين استادا ك از خيلي دانشگاهها بهتر بودن)

اون زمان اساتيد خوب بازنشسته شده بودن يا در شرف بازنشستگي بودن و اساتيد خوب جايگزين نكرده بودن بخصوص رياضي كاربرديش برا ارشد الان شايد اوضاع فرق كرده باشه من پيشنهادم چك كردن رزومه اساتيد هست