2777
2789
عنوان

دخالت های همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 46 پست
آخه تابستون که پدربزرگ فوت کرده بود همچین حرفایی نزد.

تابستون روزی هزارتا کرونا میگرفتن 

کرونای انگلیسی نبود 

بعد اولین عید پدر بزرگ تو این شرایط کرونا اینقد واجب بوده؟ 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

عزیزم تابستون اوضاع خیلی بهتر بود آمار پایین اومده بود

حق با همسرتون هست

منم جایی برم همسرم بچه ها رو میگه نبر هم خودت راحت تری هم اونا بچه ن سخته کنترل کردنشون توی همچین اوضاعی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی درکید تو این شرایط مراسم میگیرید من مادربزرگم فوت شدهیچ مراسمی شرکت نکردم بخاطر خودم بچه هام و دیگران...بالاخره این شرایط تموم میشه مراسما و عروسی ها دوباره شروع میشن 

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

چقد این شوهرا بدبختن هر کاری کنن بازم میزنین تویه سرشون

خودشو هم بکشه برا خانواده بازم طلبکارید ازش

بچشو دوس داره میگه خطرناکه این وضعیت نبر بیرون کجاش اشتباه گفته

این همه انسان سراسر جهان دارن بخاطر این بیماری به طرز زجرآوری فوت میکنن کادر درمان بدبخت دارن از جونشون و خانوادشون مایه میزازن میلیاردها بار میگن فقط در شرایط اضطراری از خونه خارج بشید انگار نه انگار یه عده انسان بیگناه این وسط دارن تاوان حماقت بعضیا رو میدن 

اگه جشن نگیریم اگه مراسم نگیریم آسمون به زمین میاد مگه!!!

کرونا در خانه بمانیم روانشناس و مشاور تحصیلی

شوهرت حق داشته منم دو تا کوچولو دارم پسرخالم فوت شده کنار پدرم هم دفتش کردن و مراسمهاش همه سر مزار تو فضای باز بود ولی نه خودم نه شوهرم بچه هامو نبردیم خاک سپاری من موندم پیش بچه ها اون رفت هفته اون موند خونه من رفتم دوشنبه هم چهلم هست همسرم سر کاره منم به خاطر بچه ها نمیرم

برام تعجبه چرا بقبه انتظار داشتن دخترتو ببری

یعنی از اون ادمایی هستی از کاه کوه میسازن لجبازم هستی الان این موضوعیه که بخاطرش اعصاب خوردی درست کنی یا فورا تلافی کنی شما شوهرت خیلی کارخوبی کرده که بچه رو نگه داشته بایدممنونشم باشی والامن تواین یکسال دوبارخونوادمو دیدم بعضیا مهمونیاشون تمومی نداره

تو خالت خوبه خدایی؟ بیشتر اعصابت خورد شد چون همه پرسیدن بچه ات کجاست؟😐 ولله من بودم با جون دل قبول ...

اگه عید بگه بریم عید دیدنی برادر وخواهرم اون موقع حرصم می گیره.

تازه هفته پیش برادرش برا شام دعوت کرده بود رفتیم و همچین حرفایی نزدچطور فامیل من دعوت کردن برا نهار نیومد و بچع رو نذاشت ببرم.

دارم به این فکر میکنم اگه زمان  چهارسال جلو بره ایا اصلا یادت میاد دخترت تو سالگرد پدر بزرگت نبود یااین مساله  اصلا برات اهمیتی داره زندگی خیلی کوتاهه الکی انقدر حرص نخور

چقد این شوهرا بدبختن هر کاری کنن بازم میزنین تویه سرشون خودشو هم بکشه برا خانواده بازم طلبکارید ازش ...

نه من می گم چرا هفته پیشبرادرش دعوت کرد برا شام اونجا رو رفت الان میگه کرونا هست نمی ذارم ببری.

عید بگه بریم عید دیدنی خواهر و برادرم اون موقع چی؟

اختیار بچشو داره که  بچرو بزاره بیاد میون اون همه آدم که معلوم نیست ناقل باشن یا نه؟

آخه جشن کوچیک بود حتی خاله هامم نبودن البته کنسل شد

قصه آنجاست که شب بود و هوا ریخت بهم..انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم...🖤
الان تو این وضعیت خودتم خطرناکه بعد ناراحتی چرا بچت نزاشته؟؟  بچه اونم هست دیگه

درسته حرفاش ولی چرا قبلا همه مراسما می رفت شاید عید هم بگه بریم دید وبتزدید اون موقع هست که ناراحت می شم.

و می گم نمی رم کرونا هست.

نه من می گم چرا هفته پیشبرادرش دعوت کرد برا شام اونجا رو رفت الان میگه کرونا هست نمی ذارم ببری. عید ...

من که مجردم و نمیخوام نصیحت کنم

شما بهتره به جای گرو کشی  همراه همسرت باشی نه اینکه بخوای ثابت کنی من برنده ام و چرا تو اون کارو کردی من نکنم

دکتر هلاکویی میگه هر وقت تویه یه مشکل زناشویی به جای حل مشکل دنبال برنده شدن و اثبات خودت باشی شکست خوردی.

شما کار درست رو انجام بده و از شوهرت هم بخواه با دلیل منطقی کار درست رو انجام بده

مراسم براتون فرقی نکنه چه خانواده خودت چه خانواده شوهرت بگو به دلیل کرونا و اینکه بچم و شوهرمو دوس دارم که مبتلا نشن جایی نمیرم و شوهرتون رو هم ترغیب کنید با محبت البته که جایی نره کم کم جا میوفته براتون و جایی نمیرید تا وقتی کرونا رفت هرررر جا خواستید تشریف ببرید. موفق باشید

کرونا در خانه بمانیم روانشناس و مشاور تحصیلی