تسنیم95 مدیر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 290 عنوان دخالت های همسرم | مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 46 پست پنج شنبه هفته پیشمراسم ختم اولین عید پدر بزرگم بود.شوهرم نذاشت بچه ام رو بادخودم ببرم گفت کرونا هست نمی ذارم ببری.منم تنها رفتم همه هم می گفتن بچه ات کجاست.خیلی حرص خوردم اعصاب ام از دست شوهرم خوردشد.... 1399/12/23 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar_m70 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 44 خب راست میگفته نگرانش بوده که نزاشته ببری😐شوهرت بفکربچته تو ناراحتی که چرانبردیش
الناز000 عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 15734 در حالی که تابستون فوت کرده اون موقع همچین ادا هایی در نمی آورد اون موقع با خودم بردم دخترم رو . ال ... شنیدی کرونای انگلیسی بجه هارو بیشتر درگیر میکنه. البته دور از جون همه بجه هاا اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
101 عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 2582 تو شهر ما مراسم سوم و هفتم هم نمیگیرن چون کرونا اومده ، بعد شما میری عید بابابزرگت ، ازت میپرسن بچه ات چرا نیوردی ، من جای همسرت بودم به خودتم اجازه نمیدادم بری
تسنیم95 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 290 می خوام واسه اینکه حرص ش رو در بیارم بهش بگم نمی رم دید بازدید عید خواهر برادرت بگم اگه اون موقع کرونادبود الان هم کرونا هست من نمی رم.به نظرتون با همچین شوهری چیکار باید کرد؟
mehrbanoojan67 عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1129 در حالی که تابستون فوت کرده اون موقع همچین ادا هایی در نمی آورد اون موقع با خودم بردم دخترم رو . ال ... چون الان کرونا انگلیسی هست که بچه ها هم درگیر میشن. من تابستون با پسرم گاهی جایی میرفتم اما الان نه باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان من دلم دریاست دریا را به دریا میبری من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری
بهار۶۹ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 13476 تابستون قرار بود عروسی ما باشه شوهر خاهرم میگفت تنها برو بچه هارو نمیزارم ببری انقد میمونه اختیار بچشو داره که بچرو بزاره بیاد میون اون همه آدم که معلوم نیست ناقل باشن یا نه؟ میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
کاربری_که10بارترکیده عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 535 وای من ازخدامه که برم جایی بچهام وشوهرم نگه داره ونبرم باخودم😁بعدتوناراحتی??🤔🤔😐 عـــشـــق فــقــط خـــدا❤بـــقــیه رو بــیــخــیـال🤞🤞بعضیاتون وبه خاطر امضاتون لایک میکنم نه کامنتتون😊بچه دبستانیاوخودشیرین هایی ک گزارش میزنید درچه حالید🤔😤😂مامان دوتا پرنسسم😍💑
101 عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 2582 در حالی که تابستون فوت کرده اون موقع همچین ادا هایی در نمی آورد اون موقع با خودم بردم دخترم رو . ال ... تابستون کرونای انگلیسی نبود که بچه ها رو بگیره ، تابستون پدربزرگت فوت شده بود عزادار بودی ، الان مراسم عید واجبه که بچه توش شرکت کنه
تسنیم95 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 290 وای چه مادر بی رحمی هستی من بخاطر کرونا خودم سه هفته ببارم بیرون نمیرم که بچم کرونا نگیره آخه تابستون که پدربزرگ فوت کرده بود همچین حرفایی نزد.
mamybenitaaa عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 441 بهترخودت خانومانه رفتی مراسم و برگشتیباورکن من بودم از خدام بود برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند، ولی برخی دیگرجانت را...
monarch عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 12795 حق با شوهرته، خدایی عید دیدنی میرید؟؟؟!! اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 تو خالت خوبه خدایی؟ بیشتر اعصابت خورد شد چون همه پرسیدن بچه ات کجاست؟😐 ولله من بودم با جون دل قبول میکردم بچه ام نره جای شلوغ تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بارانیست عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 284 ولش کن، سر ب سرش نذار مردا بعضی وقتا واسه اینکه بگن ما همه کاره هستیم تو خونه فاز بر میدارتشون، ب زور یه حرفی رو ثابت میکنند. بی خیال شو
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13789 الان تو این وضعیت خودتم خطرناکه بعد ناراحتی چرا بچت نزاشته؟؟ بچه اونم هست دیگه خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏