واقعا چرا اینجوریه؟اصلا کاری به بقیه نداشتن استارتر وفقط میخواستن از تجربیات بقیه استفاده کنن همه هم داشتن درست ومحترمانه راهنمایی میکردن.این آخه چه وضعه سایته.خب نهایتا نی نی یار قفلش کنین مثل خیلی از تایپک های ممنوعه.یعنی کار ما به جایی رسیده که تو سایت کشور خودمون نمیتونن درباره چادری شدن سوال پرسید واز نظرات بقیه کمک بگیرن.غیر چادری ها هم بیان.قدمشون رو جفت چشمای ما،روی سر ما جادارن اما چرا یه عده تون مسخره میکنید طرف رو!!.دوسه نف اومدن وبه چادر توهین کردن وتایپک رو بهم ریختن واونا بودن که جو رو متشنج کردن تا حدودی.نی نی یار لطفا به جای تعطیل کردن تایپک اینجور افرادی که بی احترامی میکنن رو کنترل کنین وتذکر بدین بهشون.
به چیزای دیگ کار ندارن فقط میخوان ازدواج ترویج پیدا نکنه.
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
تا یکی میاد از دوستی یا جنس مخالف در سن کم میگه تشویقش هم میکنن
ولی کسی ک زود ازدواج کرده رو تحقیر میکنن در صورتی ک دوستی با جنس مخالف در سن کم هم یکسری از رابطه های جنسی داخلش انجام میشه هم از نظر شرعی مشکل داره ...