2777
2789
عنوان

چرا تایپک چیشد که چادری شدین ترکید؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 68 پست
هیچ احمقی حق توهین ب غیر چادریا رو ندارع

باید بگید هیچ عاقلی اینکارو نمیکنه 

احمق هاکه وضعشون مشخصه 😘

البته این برعکس هم هستا  یعنی هیچ کس به چادرو بی چادر نباید توهین کنه 

چون حجاب فقط چادر نیست 

اما اگه ی نفرباوضع بدی توخیابون باشه یعنی بی چادر و لباسی که پوشیده اون حجابه واقعی رو نرسونه   باید بامهربانی تذکر داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم ک ب غیر چادریا توهین میکنن

خب الان ایشون وبقیه مگه میگن کار خوبیه؟باید چیکار کنن؟توهین مذمومه.اما حرف استارتر یه چیز دیگه اس.

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
@باران1330       @quite     @mhaaaaak     &nbs ...

متاسفانه باید برم بمیرم

وقتی حرف میزنیم و حق هست وقتی از استاد رائفی پور اسم میاریم وقتی از بزرگای دینمون وقتی از امام زمانمون حرف میزنیم این اتفاقا میفته؟ یا من اشتباه میکنم؟؟ بعد بگین چرا تند حرف میزنم.. ایخدااااا

استارتر نینی یار بار ها گفته که در مورد حجاب چه مخالف چه موافق و‌چه مربوط به موضوعاتی  که ...

ایشون گفتن اینکه بگین چرا چادر نمیپوشین یا چرا مانتویی هستین ممنوعه نه اینکه یه نفر از کسانی که پوشش چادری یا مانتویی داره مشورت بخواد.حجاب هم جزء قوانین این کشوره.چطور همین افرادی که چادر رو مسخره میکنن باید به خودشون احترام گذاشته بشه وخودشون هر نوع تایپکی میزنن؟؟بنده کامل هم تو متم اصلی توضیح دادم.به غیر چادری ها توهینی نشده واستارتر یه مشورت میخواسته همین

#نه_به_فمینیسم
متاسفانه باید برم بمیرم وقتی حرف میزنیم و حق هست وقتی از استاد رائفی پور اسم میاریم وقتی از بزرگای ...

باید مسئولین سایت پاسخگو باشن.تایپک هیچ توهینی به کسی نشده بود.یکی دو نفر اومدن شروع کردن مسخره کردن چادر.بی زحمت نی نی یار۵ رو تگ کنین

#نه_به_فمینیسم
@نی_نی_یار_5     لطفا جواب ما هم بدیم.بخدا ما هم کاربرهای همین سایتیم.حق انتقاد نداریم؟؟

سلام عزیزم تاپیک حجاب تو سایت ممنوع هست مگه این که قفل باشه چادری ها هم وقتی ببینیم داره منحرف میشه حذف میکنیم نبینین تو سه صفحه دعوا نشده بود اگر میرسید به صفحه  6 صد در صد استارتر و خیلی کاربرا قطع میشدن البته تاپیکی که شما میگین رو من حذف نکردم شاید با گزارش حذف شده لینک بدین چک کنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم تاپیک حجاب تو سایت ممنوع هست مگه این که قفل باشه چادری ها هم وقتی ببینیم داره منحرف میشه ...

سلام از بنده.خسته نباشین.درسته اما تو این تایپک استارتر هم گفتن که طرف فقط یه مشورت میخواست از کسانی که چادری شدن.خدایی چه اشکالی داره؟؟اصلا درباره غیر چادری ها صحبتی نشد ونگفتیم کدوم پوشش بهتره.گرچه من نظر ندادم اصلا حتی.اما الکی برخی ها شروع کردند به توهین کردن به چادری ها.باید به اونا تذکر بدین که چرا میخوان جنجال راه بندازن.خیلی از تایپک های ممنوعه فقط قفل میشن اما حجاب رو فورا تعطیل میکنین.حتی تایپک قفل درمورد حجاب هم دیدم تعطیل کردین بدونی که اصلا نظری داده شده باشه.اینها درست نیست جسارتا.خود سایت قسمت مذهبی وفلسفه رو داره.ترویج حجاب هم تازه مغایر قانون کشور نیستش

سلام عزیزم تاپیک حجاب تو سایت ممنوع هست مگه این که قفل باشه چادری ها هم وقتی ببینیم داره منحرف میشه ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6077377/چیشد-که-چادری-شدید?postId=181050744

سلام از بنده.خسته نباشین.درسته اما تو این تایپک استارتر هم گفتن که طرف فقط یه مشورت میخواست از کسانی ...

چون همیشه دعوا میشه بی حجاب ها و با حجابها با هم دعوا میکنن توهین میکنن برای همین میترکونیم هر چی هم خواستیم نترکونیم و ببینیم چی میشه به صفحه 5 میرسه شروع میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

چون همیشه دعوا میشه بی حجاب ها و با حجابها با هم دعوا میکنن توهین میکنن برای همین میترکونیم هر چی هم ...

خب ببخشین الان باید دید کی بیخود بحث رو شروع کرده.منم دیدم تو بقیه تایپک ها اما تو این تایپک واقعا بی دلیل یک نفر شروع کرد مسخره کردن چادر.چرا به این فرد نمیگین نیاد تو این تایپک‌؟!!طرف یه مشورت خواسته نباید تایپکش رو خراب کنن خدایی.درست نیست.حالا شما یک بررسی کنین چرا تعطیل شده واون نفر یا نفرات رو هم تذکر بدین بهشون‌