2777
2789
عنوان

چرا تایپک چیشد که چادری شدین ترکید؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوان شوهر کنن چادر میندازن سرشون دخترداییم و دخترخالم چادر انداختن و شوهر کردن 🤣🤣🤣🤣😉

بعد میگن برای چی میترکونن تاپیکو 

خب نی نی یارم بیاد بخونه نظره شمارو شاید خندش بگیره😂

واقعا که🤣

من تاپیک و ندیدم ولی استارتر اینجا همیشه همینه تاپیکو باز میذاری توهین میکنن قفل کنی جدا تاپیک میز ...

باز میمونه فعلا.باید یه عده یاد بگیرن بیخود تشنج ایجاد نکن.نی نی یار هم بیاد جواب بده حداقل

#نه_به_فمینیسم
دقیقا  همکلاسی و دختر همسایمون چادر سر کردن بعد ازدواج 😬 موها کامل بیرون+میکاپ 😂

اره بخدا منم دخترخالم و دخترداییم ارایشی بودن و بی حجاب تا چادر انداختن دقیقا۲ماه بعد شوهر کردن !

اره بخدا منم دخترخالم و دخترداییم ارایشی بودن و بی حجاب تا چادر انداختن دقیقا۲ماه بعد شوهر کردن !

بیزحمت اگه میخواهین در این باره بگین تایپک جدا بزنین‌.ما نمیخواهیم بحث وناراحتی پیش بیاد‌.ما فقط میخواهیم نی نی یار پاسخ گو باشن

#نه_به_فمینیسم