2777
2789
عنوان

چرا تایپک چیشد که چادری شدین ترکید؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 68 پست
حالا مگه ما میگیم اونا کار درستی کردن؟اصلا بحث نبود که چادری بودن خوبه یا نه بحث این بود که استارتر ...

خب اینجور مواقع نی نی یار حوصله نداره به تک تکشون تذکر بده ترجیح میده کلا تاپیکو تعطیل کنه

خب ما هم همین رو میگین.مگه فقط سلیقه مخالفان چادر محترمه بقیه چی؟؟

به سلایق هردو طرفین باید احترام گذاشته بشه

چادر و غیرچادری نداره هردوشون ارزششون در یه حده

بعد از این همه باران خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🖤🌈🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینجور مواقع نی نی یار حوصله نداره به تک تکشون تذکر بده ترجیح میده کلا تاپیکو تعطیل کنه

نباید اینجور باشه دیگه.چطور خیلی ها تایپک بی ربط میزنن وکوچکترین چیزی بشه طلبکارم میشن اما الان مشکل داره؟؟نهایتا اون کاربرها تشریف نیارن اگه سختشون هست.مجبور نیستن به بقیه توهین کنن

#نه_به_فمینیسم
به سلایق هردو طرفین باید احترام گذاشته بشه چادر و غیرچادری نداره هردوشون ارزششون در یه حده

این رو الان باید به کسانی گفت که به چادری ها توهین میکنن.من خودم مدت زیادی نیست چادری شدم اما برخی ها شورش رو درمیارن از توهین به چادر‌.ارزش افراد رو ما نخواستیم تعیین کنیم.بحث احترام بوده که الان تعداد محدودی شروع کردند تایپک رو بهم زدند

#نه_به_فمینیسم
به سلایق هردو طرفین باید احترام گذاشته بشه چادر و غیرچادری نداره هردوشون ارزششون در یه حده

واقعا اگه تو جامعه این مسئله رعایت بشه که باید به هرکس با هر دیدگاهی احترام گذاشته بشه.دیگه بعضیا نمیان ناراحتیشونو تو اینجور سایتا خالی کنن.مقصر کسی دیگه اس

واقعا اگه تو جامعه این مسئله رعایت بشه که باید به هرکس با هر دیدگاهی احترام گذاشته بشه.دیگه بعضیا نم ...

بزرگوار ما هم بهمون همه جا ومطلق بهمون احترام نمیذارن.دلیل نمیشه کسی بیاد تایپکی که هیج نظری در مورد این افراد نداده رو خراب کنن.این توهین به اون افراده

#نه_به_فمینیسم

من تاپیک و ندیدم ولی استارتر اینجا همیشه همینه

تاپیکو باز میذاری توهین میکنن

قفل کنی جدا تاپیک میزنن بازم توهین میکنن که چرا باز نذاشتی لابد میترسی😂

دچار چندگانگین

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
میخوان شوهر کنن چادر میندازن سرشون دخترداییم و دخترخالم چادر انداختن و شوهر کردن 🤣🤣🤣🤣😉

خب الان چیکار کنیم؟برعکسش هم بوده‌الان حرف اصلی من اینه که چرا برای یه نظر خواهی برای پوشش بدون توهین به غیرچادری ها یکی دونفر تشنج ایجاد میکنن وتایپک رو بهم میریزن

#نه_به_فمینیسم
این رو الان باید به کسانی گفت که به چادری ها توهین میکنن.من خودم مدت زیادی نیست چادری شدم اما برخی ه ...

چادری هاییم هستن ک به غیر چادری ها توهین میکنن

بههرحال باید به هردو نوع پوشش احترام گذاشت

کسی رو بزور نمیشه وادار به این کرد ک چادر سر کنه یا چادر سر نکنه

بعد از این همه باران خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🖤🌈🕊
خب الان چیکار کنیم؟برعکسش هم بوده‌الان حرف اصلی من اینه که چرا برای یه نظر خواهی برای پوشش بدون توهی ...

هیچی نتیجه اینه مجردا چادر بندازن زود میان میگیرنشون و شوهر میکنن

چادری هاییم هستن ک به غیر چادری ها توهین میکنن بههرحال باید به هردو نوع پوشش احترام گذاشت کسی رو ب ...

درسته.منم میگم حرف اصلیم درباره این تایپک هست وگرنه منم نگفتم ونمیگم چادر به زور باشه.میگم یه نظر خواهی بود کسی نمیخواست محترمانه ترک میکرد

#نه_به_فمینیسم