واقعا چرا اینجوریه؟اصلا کاری به بقیه نداشتن استارتر وفقط میخواستن از تجربیات بقیه استفاده کنن همه هم داشتن درست ومحترمانه راهنمایی میکردن.این آخه چه وضعه سایته.خب نهایتا نی نی یار قفلش کنین مثل خیلی از تایپک های ممنوعه.یعنی کار ما به جایی رسیده که تو سایت کشور خودمون نمیتونن درباره چادری شدن سوال پرسید واز نظرات بقیه کمک بگیرن.غیر چادری ها هم بیان.قدمشون رو جفت چشمای ما،روی سر ما جادارن اما چرا یه عده تون مسخره میکنید طرف رو!!.دوسه نف اومدن وبه چادر توهین کردن وتایپک رو بهم ریختن واونا بودن که جو رو متشنج کردن تا حدودی.نی نی یار لطفا به جای تعطیل کردن تایپک اینجور افرادی که بی احترامی میکنن رو کنترل کنین وتذکر بدین بهشون.
به سلایق هردو طرفین باید احترام گذاشته بشه چادر و غیرچادری نداره هردوشون ارزششون در یه حده
این رو الان باید به کسانی گفت که به چادری ها توهین میکنن.من خودم مدت زیادی نیست چادری شدم اما برخی ها شورش رو درمیارن از توهین به چادر.ارزش افراد رو ما نخواستیم تعیین کنیم.بحث احترام بوده که الان تعداد محدودی شروع کردند تایپک رو بهم زدند
به سلایق هردو طرفین باید احترام گذاشته بشه چادر و غیرچادری نداره هردوشون ارزششون در یه حده
واقعا اگه تو جامعه این مسئله رعایت بشه که باید به هرکس با هر دیدگاهی احترام گذاشته بشه.دیگه بعضیا نمیان ناراحتیشونو تو اینجور سایتا خالی کنن.مقصر کسی دیگه اس
واقعا اگه تو جامعه این مسئله رعایت بشه که باید به هرکس با هر دیدگاهی احترام گذاشته بشه.دیگه بعضیا نم ...
بزرگوار ما هم بهمون همه جا ومطلق بهمون احترام نمیذارن.دلیل نمیشه کسی بیاد تایپکی که هیج نظری در مورد این افراد نداده رو خراب کنن.این توهین به اون افراده
قفل کنی جدا تاپیک میزنن بازم توهین میکنن که چرا باز نذاشتی لابد میترسی😂
دچار چندگانگین
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
میخوان شوهر کنن چادر میندازن سرشون دخترداییم و دخترخالم چادر انداختن و شوهر کردن 🤣🤣🤣🤣😉
خب الان چیکار کنیم؟برعکسش هم بودهالان حرف اصلی من اینه که چرا برای یه نظر خواهی برای پوشش بدون توهین به غیرچادری ها یکی دونفر تشنج ایجاد میکنن وتایپک رو بهم میریزن