واقعا چرا اینجوریه؟اصلا کاری به بقیه نداشتن استارتر وفقط میخواستن از تجربیات بقیه استفاده کنن همه هم داشتن درست ومحترمانه راهنمایی میکردن.این آخه چه وضعه سایته.خب نهایتا نی نی یار قفلش کنین مثل خیلی از تایپک های ممنوعه.یعنی کار ما به جایی رسیده که تو سایت کشور خودمون نمیتونن درباره چادری شدن سوال پرسید واز نظرات بقیه کمک بگیرن.غیر چادری ها هم بیان.قدمشون رو جفت چشمای ما،روی سر ما جادارن اما چرا یه عده تون مسخره میکنید طرف رو!!.دوسه نف اومدن وبه چادر توهین کردن وتایپک رو بهم ریختن واونا بودن که جو رو متشنج کردن تا حدودی.نی نی یار لطفا به جای تعطیل کردن تایپک اینجور افرادی که بی احترامی میکنن رو کنترل کنین وتذکر بدین بهشون.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب چرا یه عده میان توهین میکنن؟اینجا که بحث نبود که کدوم وچه پوششی بهتره.بنده خدا نظر میخواست از کسانی که چادری شدن.نی نی یار باید با اونا برخورد کنه وتذکر بده
خوبه ک ترکید اومدن ب غیر چادری حرف در میارن جمع کنید بابا
بزرگوار ایشون وبقیه اصلا به کسی توهین نکردن ودرمورد پوشش کسی نظر ندادن.فقط خواستن بدونن کسانی که چادری شدن داستان چادری شدنشون از کجا بوده والان اذیت نمیشن.زود قضاوت نکنیم
چند بار دیدم تو اینجور تاپیکا به غیر چادریا توهین بد کردن کلا تهمت هرزگی زدن.خوب اینم درست نیس خیلیا ...
حالا مگه ما میگیم اونا کار درستی کردن؟اصلا بحث نبود که چادری بودن خوبه یا نه بحث این بود که استارتر میخواست چادری بشه نظرات افرادی که چادری شدن رو جویا شد.همین.یه عده اومدن مسخره کردن چادر