2777
2789
عنوان

حرفای زشت این کاربر بهم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 71 پست
باید بگید ماجرا از اول از کجا شروع شد یکطرفه نباید فقط حرفای اون کاربرو بذارید خودتون چی گفتید بهش ...

من خیلی حس خوبی دارم نسبت ب شما❤

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یااا خدااا

طرز حرف زدنشم با من ببینید میخواد خودشو خدا نشون بده اونو خراب😂😏

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

اینم جوابیه که تو بهش دادی نی نی یار رو تگ. کنید تا بیاد جفتتون رو لغو کاربری کنه 

تو گمشو تو داری تو تاپیکای من میای ریپ میزنی تو تو تاپیکای منی بیشعور بی شخصیت تو هری اصن چندشم میشه با سگی مثله تو حرف بزنم گوه خوری می‌کنی ب تو مربوط نیست من دوست دارم تاپیک سرکاری بزنم ب تو چ خراب خانوم گمشو برو دیگه تو تاپیکام نبینمت حال بهم زن بدبخت عقده ای یه عقده ای بدبخت بیچاره ای عقده هاتو میای اینجا خالی می‌کنی زندگیم خدااااروشکر مشکلی نداره نمی‌فهمی! کسی رو به من ترجیح نداده البته ک گوه خوریش ب تو ربطی ندارد برو گمشو خانواده خودته بیشرفم خودتی اشغال شعور نداری ب تو مربوط نیست چیزایی ک بقیه میزنن گمشو برو از تاپیکم برا بار آخر بهت میگم هرزه هم خودتی 

به نام خدا شروع رژیم جدیدم   وزن قبلی:80        وزن فعلی:72         وزن هدف:62
طرز حرف زدنشم با من ببینید میخواد خودشو خدا نشون بده اونو خراب😂😏

این حرفای اون کابره نمیدونی قضاوت نکن

https://uupload.ir/files/tu8s_screenshot_۲۰۲۱-۰۳-۱۳-۲۰-۰۷-۱۵-۸۵۳_com.android.chrome.jpg

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...
این حرفای اون کابره نمیدونی قضاوت نکن https://uupload.ir/files/tu8s_screenshot_۲۰۲۱-۰۳-۱۳-۲۰-۰۷-۱۵ ...

دیدم ولی توهینی توش ندیدیم که به شما بگه خراب و شما در جوابش میتونستی بگی برو بیرون از تاپیکم نکه بگی هرزه خراب خانوم 

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
اینم جوابیه که تو بهش دادی نی نی یار رو تگ. کنید تا بیاد جفتتون رو لغو کاربری کنه  تو گمشو تو ...

این حرفای اون کاربره 

من خودم برا لغو کاربری بهش پیام دادم ندید نینی یار 

https://uupload.ir/files/tu8s_screenshot_۲۰۲۱-۰۳-۱۳-۲۰-۰۷-۱۵-۸۵۳_com.android.chrome.jpg

دیدم ولی توهینی توش ندیدیم که به شما بگه خراب و شما در جوابش میتونستی بگی برو بیرون از تاپیکم نکه بگ ...

اون اول به من گفت هرزه