2777
2789
عنوان

حرفای زشت این کاربر بهم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 71 پست

چقد بیشعور....

با اینکه حرف شماهم درست نبوده

ولی اینکه به یه نفر بگیم تقصیر خودته که شوهر بی وجدانت بهت خیانت کرده ته بی شخصیت بودنه

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

تو با شعور خفه شو ب تو مربوط نیس،خراب خانوم

تو شعورت نمی‌رسه تیتر میزنم واسه همه می‌ره میبینن تو میای توش

همینه ک هست ناراحتی جمع کن برو

زندگیمم هیچ مشکلی نداره دوست دارم اینجا اصلا تاپیک چرت و پرت من درآوردی بزنم ب توووووووو چ آخه 

دیگه ریپلای نزن از تاپیک من گمشو بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تگ نکنید اون کاربر رو دوستان

خوب تو چی گفتی ک این جوابو داده خیلی جوابش بده ولی خوب انگار تو هم ی چیزی گفتی عزیزم 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 

اسی اینم پیام توعه

تو با شعور خفه شو ب تو مربوط نیس،خراب خانوم

تو شعورت نمی‌رسه تیتر میزنم واسه همه می‌ره میبینن تو میای توش

همینه ک هست ناراحتی جمع کن برو

زندگیمم هیچ مشکلی نداره دوست دارم اینجا اصلا تاپیک چرت و پرت من درآوردی بزنم ب توووووووو چ آخه 

دیگه ریپلای نزن از تاپیک من گمشو بیرون

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

شما هم کمی از اون نداری بهش گفتی خراب خانوم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
تو با شعور خفه شو ب تو مربوط نیس،خراب خانوم تو شعورت نمی‌رسه تیتر میزنم واسه همه می‌ره میبینن تو می ...

چی

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

نی نی یار به نظزم اول ایشونو بترکون

تو با شعور خفه شو ب تو مربوط نیس،خراب خانوم تو شعورت نمی‌رسه تیتر میزنم واسه همه می‌ره میبینن تو می ...

یا علییییی

دوتا کم تربیت باهم دعواشون شده😬

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
چی

اینو اسی گفته به اون کاربر