2777
2789
عنوان

حرفای زشت این کاربر بهم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 71 پست
اینم یکی دیگه از پیام های اسی تو گمشو تو داری تو تاپیکای من میای ریپ میزنی تو تو تاپیکای منی ...

این خاله زنک بازیاتون همه جا هست 

بگرد بقیشم پیدا کن بزار 

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر وقتی توهین به این بدی میکنی انتظار اینو هم داشته باش اونم توهین متقابل کنه اگه با کسی با احترام حرف بزنی با توهین جوابتو میده؟نه!

مظلوم-نمایی#  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
ب تو چهههههه چرا حرفای اونو نمیفرستی

ببخشید مامانم یادم داده با بیشخصیت هایی مثل شما حرف نزنم🙂

@نی_نی_یار_5   توهین این کاربر رسیدگی بشه به بنده

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
شما اول گفتی خراب من والا طرف حقو میگیرم و البته من کاره ای نیستم نی نی یار باید تایید کنه و مظلوم ن ...

مظلوم نمایی نمیکنم نینیار تایید کنه تو کی باشی این وسط؟؟؟

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...
این خاله زنک بازیاتون همه جا هست  بگرد بقیشم پیدا کن بزار

وقت حیفم که صرف حرفای دوتا بی ادب بکنم فقط خواستم عادلانه قضاوت بشه🙂

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

خوب اول من خوتدم تاپیک قبلتو اون خانم دلتو شکوند میدونم خوب کسی ک خیانت میبینه شاید کسی رو برا در  و دل نداره ب کسی ربطی نداره موضوع مشخصه کسی ک ناراحته میخواد نیاد بخونه ک بخواب بگه چدت پرت میگی ولی حرف تو هم خیلی بد بود اون در این حد بی احترامی نکرد ولی تو اول بی احترامیو شروع کردی اونم دیگه خیلی خیلی شلوغ کرد خلاصه دوتاتون مقصرین 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
اینم یکی دیگه از پیام های اسی تو گمشو تو داری تو تاپیکای من میای ریپ میزنی تو تو تاپیکای منی ...

واااای😐😐😐😐😐😐😐😐😐حرفای اون در برابر حرفای اسی هیچع ک

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4