2777
2789

من ۴ اسفند سزارین کردم بیمارستان دولتی  از کمر بی حسی زدند همه چیز خوب پیش رفت تا اینکه روز مرخص شدنم از بیمارستات متوجه گرفتگی شدید صدام شدم مثل کسی هستم که چندین ساعت جیغ وداد کرده باشه صدام کلفت وزشت شده

زنگ زدم به پزشک جراحم میگه خانم عوارض داروی بی حسی که از کشور چین وارد شده چون تحریم هستیم  کشورهای اروپایی نمیدن وقتی دختر سه سالم رو صدا میکنم اول صدای زشتم تو گلو خودم میپیچه بچه ام میترسه فکر میکنه دارم میترسونمش بچه ای که دیر حرف میزنه وباید مرتب باهاش حرف بزنم  خدا لعنت کنه باعث وبانی بدبختی های مردم رو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا.چه بد متاسف شدم انشالله زودتر صدات برگرده 

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

خدا لعنتشون کنه .خوب به این دکترت بگو نمیشد اولش بگی شاید من یه خاک دیگه ای به سرم میکردم ؟شاید بیهوش میشدم ؟حالا گفته گذراست این مشکل یا موندگاره ؟

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

عزیزم خب کاش با ی متخصص حلق و بینی صحبو کنی شاید ی راهی داشته باشه شایدم پزشک غدد بتونه کمکت کنه

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏