2777
2789
عنوان

همدرد🤍

99 بازدید | 17 پست

اینجا کسی هس دوتا حرف دلگرم کننده ب آدم بزنه و بگه ک گذشته رفته،تموم شده؟!

فک کنین خاهرتونم ینی در اون حد ک با خاهرتون همدلی میکنین باهام همدردی کنین لطفا🙏🌹

فقد این گذشته نحسو از ذهنم بندازین بیرون

اونایی ک قصد همدلی ندارن نیان تو

حِرمــٰـان 

گذشته، گذشته

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین/

گذشتع رفتع تموم شدع خب تموم.دیگ نیس فوت شدع رفتع هوا .ایندتو تباه گذشتی کنی بعدا ایندت میش گذشتع ای ک نباید میشد و حسرتش میمونع ب دلت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

مهم نیست در جاده پیش رفته ای همین الان دور بزن و از نو بساز

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

عزیزم

من شاید نتونم خوب همدردی کنم

فقط بهت ی پیشنهاد نیدم ک مطمئنم حال دلتو خوب میکنه

برو پیج ایمان سرورپور یکم کلیپاشو ببین...خیلی آدم درستیه...بنظرم بی نهایت آرامشبخشه برات..❤

اسی فقط اینو بخون

اگ اجازه ندی گذشته بمیره.اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی

تامام 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

به خدا اعتقاد داری! 

گذشته رو رها کن، برگرد به آغوشش مطمئن باش از هرکسی بهت مهربون تره، آرامش به قلبت برمیگردونه 

من خودم بهترین روزهای زندگیمو تو حسرت گذشته خوشی هاش یا اشتباهاتم از دست دادم و حالمم از دست میدم ولی ی جا باید خودمونو، زندگیمونو و شخصیتمونو بسازیم 

اینو بدون هر پرهیزگار گذشته ای داره و هر گناه کار آینده ای

یعنی از هر وقت بخای میتونی ورق رو برگردونی زمان میبره سختی داره ولی اون حس خوب و آرامش بعدش به همه سختی هاش میچسبه