2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آشپزیم عالیه تازه جنوبی ام هستم وسلطان سمبوسه😊😁

اول سیب زمینی آب پز کن بعد پوره‌اش کن بعد تره خورد کن بهش اضافه کن و زردچوبه نمک وفلفل بریز قاطی کن بپیچ لای نون وسرخ کن .. سمبوسه اصل جنوبی بایدتندباشه امااگرفلفل دوست ندارین کمتربریز

خدایا شکرت شکرت شکرت

خیلی چیزا می ریزن سلیقه ایه ترکیب پیازداغ سوسیس سیب زمینی و فلفل دلمه ،ترکیب پوره سیب زمینی گوشت چرخ کرده پیازداغ جعفری ، ترکیب گوشت چرخکرده سیب زمینی پیازداغ جعفری زرشک 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

سمبوسه دو نوعه یه ساده یه پیتزایی . ساده فقط سیب زمینی آبپز شده و تره میخواد اگه سبزیجات معطر مثل نعناع و جعفری هم داشتی میتونی اضافه کنی ادویه هم زردچوبه و فلفل سیاه ونمک فراموش نشه.

پیتزایی هم همین مواد + قارچ و سوسیس و فلفل دلمه ای و یکم پنیرپیتزا تفت داده شده بهش اضافه میکنی

مادر یه نی نی 👶
خیلی چیزا می ریزن سلیقه ایه ترکیب پیازداغ سوسیس سیب زمینی و فلفل دلمه ،ترکیب پوره سیب زمینی گوشت چرخ ...

Lپس هر دفه یه جوری درست کنم؟؟

شما بیشتر کدومو میپسندی؟؟

میشه توضیحش بدی توروخدا

اگ میتونی خودت خمیرش دزس کن ترد تز هس مواد داخلشم بستگی داره چی دوس داشته باشی

اصلش سیب زمینی ابپز سبزی هم یکم تره با گشنیز

با پیاز داغ فراون و ادویه

میشه توضیحش بدی توروخدا

من سیب زمینی رو درشت خورد میکنم با زرد چوبه و فلفل سیاه و قرمز میزارم یکم بپزه بعد له میکنم با جعفری یه مدل دیگم پیتزایی با قارچ و فلفل دلمه و پنیر و سوسیس اونم خیلی خوشمزه میشه

خیلی چیزا می ریزن سلیقه ایه ترکیب پیازداغ سوسیس سیب زمینی و فلفل دلمه ،ترکیب پوره سیب زمینی گوشت چرخ ...

اینایی که نوشتید دیگه سمبوسه اصلی جنوب نیست من دراوردیه

مادر یه نی نی 👶