2777
2789

امشب خونه بابام بودم ساعت هفت زنک زد بمون اونجا خودم میام دنبالت گفتم زود بیا خسته ام میخوام برم خونه گفت باشه تا یک ساعت دیکه میام تا دوازده نیومد اومدم خودم تنهایی خونه ،هنوز نیومده 

البته بگم شوهرم آدم رفیق بازی هست ،کلا خستم کرده همش بیرونه ولی دیکه شب نیاد نداشتیم،بهش شک کردم ،چه رفتاری نشون بدم به نظرتون ؟؟

زنگ زدی بهش؟

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نگرانش نیستی؟🤐

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
موبایلشم هرچی نماس میکیرم در دسترس نیست 

یا خدا دختر تو چقدر بیخیالی

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃