2777
2789
عنوان

بابام صدا تلویزیون و زیاد کرده

353 بازدید | 22 پست

آخه واقعا چقدر میدونه ی آدم نفهم و بی درک باشه ما رو از روستا نصف شب ورداشته آورده خونمون الان رسیدیم صدا تلویزیون و زیاد کرده نشسته پاش نیمزاره بخوابیم هرچی میگیم کمش کن میگه یعنی خفه شم؟؟؟تازه تو گوشیشه 😭دعا کنید بمیرم راحت شم 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز شوهر میکنی دلت برای همین پدر تنگ میشه و دلت براش میسوزه

من هیچوقت دلم براش تنگ نمیشه امیدوارم خانوادم از دستش راحت شن ن تنها من

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

شاید منتظره شما بخوابید🤣🤣🤣🤣

دیگه شب جمعه گذشته روز جمعه شده🙃

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
من هیچوقت دلم براش تنگ نمیشه امیدوارم خانوادم از دستش راحت شن ن تنها من

برو یه قرص خواب بنداز تو چایی ببر براش

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
چ قرصی قرص خواب نداریم اسمش چیه بگیرم؟

دیازپام

ببین منم یه همچین روزایی رو تجربه کردم و اینا تموم میشه میره و روزی میرسه دلتنگ همین کارایی که الان عذاب اورند میشی میدونم میگی امکان نداره ولی باور کن این دنیا گاهی عمدا روح و روانتو دستکاری میکنه و تورو تو فشار روحی روانی قرارمیده ولی بعدا میفهمی که این مشکلات هیچ و پوچ بودن الان شاید داره درست میده که با مشکلات چطوری کنار بیای مثلا برو تو اتاق پنبه بزار تو گوشت یا هر کاری که اذیتت میکنه خودت راه حلشو پیدا کن ولی یادت باشه اینا یه روزی میگذرند فقط زرنگ باشو تلاش کن برای خواسته هات تا زودرت عبور کنی

بلاخره همه چیز درست میشه
چ قرصی قرص خواب نداریم اسمش چیه بگیرم؟

یه دونه بیشتر ندی