2777
2789

دوستان ذهنم خرابه

قضیه اینه شوهر من یه دوستی داشت که زنشم با من اکی بود و اونا چهارتا بچه دارن،خداشاهده سه ساله خونه دارم هردوماه یه ماه یا تهش سه ماه اومدن خونم یه هفته ده روزی موندن و خونم شماله،کلی احترام و بهترین غدا و پذیرایی و …اللن یه هفته اس خونمون مشکل خورده،خودشون یه ماهه به شمال مهاجرت کردن،خداشاهده زنگ زدم گفتم سه روز مهمون نمیخواین،گفتن مهمون داریم شمام بیاید،حالا کا گفتیم نه و اینا،کلی زنگ که بیاید منتظریم

ما هم رفتیم،خداشاهده فقط سیب زمینی گوجه اوردن برا ناهار شام،صبحونه از پنیری که خودمون از خونه برده بودیم دلشون نمیومد ،ذره ای میذاشت تو بشقاب،مهمونش که خواهرش بود همش امرو نهی میکرد،بچم از گشنگی سه روز گریه میکرد،هی میگفتم بچم سیب زمینی نمیخوره،بخدا میگفت خواهرم نمیذاره برنج درست کنم و میخواد شوهرش بیاد هفته دیگه برا اون درست کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همیشه شما پذیرایی میکردین ؟

دوستان اگه بریم خونه کسی 

با خودمون چیزی ببریم زشته ؟

مثلا مواد غذایی یا چیزی 

که مدیون نشیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خداروشکر که شناختیشون 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خب تقصیر خودته با یه همچین ادمای روان پریشی رفت و امد داری ادم اگه روز اول بهش بی احترامی مبشه روز دوم نمیمونه ..الانم نمیخواد خودخوری کنی ..از این به بعد دیگه محل سگشون نزار فکر کن دسته جمعی مردن ..اینکه میزاشتی جلوشون هم مقصر خودتی ..

بخدا با شوخی و با خنده هیچی نمیذاشت،منم روم نمیشد از بیرون برا بچم غذا بگیرم،سرلاک گرفتم نمیخورد،

اخرش دیدن ما اونجا معذبیم باز شوهرش چهارتا مرد دیگه رو باز دعوت کرد،مام حس کردیم کلا سربا

ریم پاشدیم گفتیم مهمون دارید و اینا ما بریم ،هیلی ریلکس گفتن بمونید،و من با خجالت ازشون خدافظی کردم،بعد ده دقیفه زنه زنگ زده که مگه من خونتون میام اینجوری خدافظی میکنم من باهاتون روبوسی میکنم و خلاصه که گزیه کرد و گفت دستش نمک نداره و ازینکه من بهشون نگاه نکرده خدافظی کردم گریه کرد و فط کرد

بخدا با شوخی و با خنده هیچی نمیذاشت،منم روم نمیشد از بیرون برا بچم غذا بگیرم،سرلاک گرفتم نمیخورد،اخر ...

گریه اش بخاطر این بود راهشو باز کنه واسه دفعه بعد که میخواد بیاد خونت🤣

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔خدا خواست امسال باردار شدم. دخترم مدرسه حاص میره بخاطر شرایطش که نمیتونه از خودش دفاع کنه خودم باید ببرم بیارمش اصلا به کسی اعتماد ندارم که سرویس بگیرم براش ... خیلی میترسم این رفت و امد بهم فشار بیاره یا وقتی دخترم مدرسه باشه من زایمانم شروع بشه و زایمان زودرس کنم چون سابقه زایمان زودرس دارم یا استراحت مطلقی بشم...هیچ کسی رو هم ندارم فقط خودم و خودم..دلم آشوبه

شاید دستشون خالیه ولی رفتارشون جالب نبوده اصلا

خالی نیس بخدا،همین دوهفته قبل که اسباب کشی کردن جون جاروش شکسته بود و گاز و لباسشوییش تعمیر داشت رفتیم یخچالشون خالی بود دوروز موندیم گفتیم ندارن،اینبار یخچالشون پر بوددل نکردن درست کنن،ما ساکن شمالیم چون شوهرش راننده تریلیه از شمال رد میشدن میومدن اینجا

چرا همیشه شما پذیرایی میکردین ؟دوستان اگه بریم خونه کسی با خودمون چیزی ببریم زشته ؟مثلا مواد غذایی ی ...

من خونه داییم رفتم ۸ روز موندم 

مثلا برای دخترش کیف گرفتم 

یه شام هم از بیرون گرفتیم که ما حساب کردیم با اینکه مهمان هم داشتن 

ولی اینکه دستمون چیزی ببریم دوست ندارم و روز اول یک کیلو و نیم شیرینی گرفتم فقط و رفتم خونش