2777
2789

الان خیلی ها میگن از سرحسادت داری میگی و فلان ولی نبخدامن کلا خودم ادم ناامیدی هستم و امیدبه هیچی ندارم ولی بعداز زندگی این خانم و اجیش کلا دیدم عوض شد ک‌ممکنه زندگی روی خوششوبعدا نشون بده..مایه اشناداشتیم ک نمیگم کی الان بگیدچون اونه حسادت وفلان بهش داری بعد مطلقه بود ۷سال خونه پدرش بود و پدرشم کارگر و واقعا نمیتونست خرج اینو بدهچون یه خواهر مجرددیگه داشت ک خرج اونو به زورمیداد پیربود و فقط حقوق بازنشستگی کارگری میگرفت ور حد ۵۰۰تومن چندسال پیش یه روز ک خونشون بودم دختره پریو د شده بودو لباس زیر نداشت یادمه با کلی التماس از مادرش پول گرفت برای نوار وشرت همیشه دم عید میگفت دلم‌میگیره مردم خریدمیکنن من نمیتونم یه جورابم بگیرم شهرما کار نیست حتی واسه مردا چ برسه ب زن مثلا الان فروشندگی بوتیک از ۸صبح تا ۹شب ۶۰۰تومن میدن بدون غذا خلاصه این دختره یکی از اقوام میگه یه کاری برات پیدا کردم تو یه شرکت ولی حقوقش ماهی ۴۰۰تومنه حرف دوسال پیشه ودوشیفت اونموقع اینقدرگرونی ام‌نبود و رفت سرکار ک حداقل بتونه لباس لخره بقیشو مینویسم ک نگید طولانیه نخوندیم 

😲😲خداوکیلی لایک ن‌کن خواهر😲😲

خوب خدا رو شکر وضعشون خوب شده

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان یکی میادمیگه مانتو همین قیمته دیگه😶😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵الی ۵ ماه ک گذشت دیدیم خیلی اوضاعش خوب شد لکل بدنو لیزر کرد دندون های خرابشو درست کرد همش خرید میکرد و همیشه برای خونه عسل وگردو و میوه زیادی میوردبا شیروماست واین‌چیزا خلاصا گذشت تا پدرش مرد و ما دیدیم که یه اقای خیلی شیک ومجلسی ولی سن دار یه تاج گل اورد سرخاک قبرش روستا بودالبته بعد همه گفتن این کی بود ک دختره گفت ریس شرکته ویه بنر بزرگم زده بود دم در گذشت تا بعد مدتی گفتن ک مهندسه اومده خواستگاریش و گرفتش حالا مهندس چی وچکارست

اقا مهدس یه شرکت بزرگ لبنیاتی داره و دوتا گلخونه بزرگ پرورش میوه های گلخونه ای با کلی ملک واملاک و بچه ام نداره خانمشم فوت شده😐😐بعد ازدواجشون برادر زاده اشم ک مهدسه میاره خواستگاری خواهر کوچیکه حالا خوش خوشانشونه باید ببینی عطر ۴تومنی مانتو گرون ماشین شاسی بلند خونه های انچنانی