2777
2789
عنوان

چجوری خشمم رو کنترل کنم

99 بازدید | 20 پست

سلام تورو خدا اگر کسی میدونه بهم بگه،من هیلی زود عصبی میشم کلی مطالب روانشناسی خوندم که خشمم رو کنترل کنم ولی وقتی پسری ک دوسش دارم و الان دوساله باهاشم مثلا یکار اشتباهی میکنه بر خلاف میل من کلی فکرای منفی میاد تو ذهنم و هیجور نمیتونم خودم رو کنترل کنم البته هرچند مقصر اونه ولی آخرش من میشم مقصر،ازم سرد شده من خیلی گیر میدم و حساسم نمیدونم چیکار کنم چجوری رفتار کنم 

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر طب سنتی شاید از اعصابته 

فایده ای نداشت مثلا سر موضوعای کوچیکم زود عصبی میشم،نمیدونم با اون اقا چجور رفتار کنم که بهم وابسته بشه و حرفم گوش بده بعضی دخترا جورین که اگه بطرف بگن بمیر طرف میمیره منم دوس دارم بحرفم گوش بده 

عزیزم با کتاب فقط اطلاعات پیدا میکنی درمان نمیشی که من رواندرمانی که شدم خیلی بهم کمک کرد  ...

چه کتابهایی بخونم؟دوس دارم اون بیاد سمتم نه اینکه من همیشه آویزونش باشم

روی اعتماد به نفس وحرمت نفس خودت کارکن. سی دی های دکتر هلاکویی. موادغذایی با طبع گرم بخور. دمنوش بخو ...

کار میکنم چلی مثلا وقتی دیر جوابم رو میده عصبی میشم یا کم‌محلی میکنه خیلی زود ناراحت میشم دوس دارم یه ادم بیخیال باشم نسبت ب این موضوعات

کار میکنم چلی مثلا وقتی دیر جوابم رو میده عصبی میشم یا کم‌محلی میکنه خیلی زود ناراحت میشم دوس دارم ی ...

بیخیال نمیتونی.باید یاد بگیری در مورد مسائلی که واست مهمه حرف بزنی رک بدون کنایه و عصبیی بودن

فقط روخودت کارکن تمرین کن شک نکن درست میشه باخودت تکرارکن آروم باشی ارزش عصبانیت نداره

حتی خودشم بهم گفته برو مشاور  من دوس دارم ادم ریلکس ومنطقی و ارومی باشم ولی دقیقا برعکس ایناس،میدوتی دوس دارم ادم بیخیالی باشم نسبت به اینا دلم میخاد اون بیاد سمت من