2777
2789
عنوان

نمیتونم درس بخونم

400 بازدید | 39 پست

من حدود دو هفته اس که هر کاری میکنم نمیتونم درس بخونم قبلش خیلی انگیزه داشتم عاشق رشتم و درس و دانشگاهم بودم ولی الان یجوری شدم یه ساعت حالم خوبه یه ساعت بد انگار داره به مغزم فشار میاد اصلا حوصلم نمیگیره بخونم

کسی تاحالا اینجوری شده؟

چیکار کنم دوباره مثل قبل شم؟

اگه ممکنه کمکم کنید❤

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی تو فکرته و توی دلته بشین تماما بنویس خواب کافی و نرمش و هوای آزاد و جاشنیش بکنی آروم آروم به ان ...

مرسی عزیزم❤انقد استرس و عذاب وجدان دارم که نمیتونم هیچکار کنم فقط کتاب دستم میگیرم به دیوار خیره میشم😶

تروخدا اگه کسی سابقه داشته یا راه حل بده من قبلا خیلی میخوندم الان واقعا عذاب وجدان دارم😭😭😭

منکه گفتم چند روز استراحت کن چون خیلی طبیعیه مشاورام میگن تو یه دورانی آدم نمی تونه بخونه و بهتره توی اون تایم قشنگ استراحت کنه و به درس فکر نکنه تا بتونه دوباره شروع کنه

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
منکه گفتم چند روز استراحت کن چون خیلی طبیعیه مشاورام میگن تو یه دورانی آدم نمی تونه بخونه و بهتره تو ...

مرسی گلم❤

اره واقعا فعلا راهی ندارم باید همینکارو کنم بعدش دوباره شروع کنم فکر خوبیه

روحیتو باید عوض کنی اول با یه چیزی ک حالتو خوب میکنه

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
مرسی گلم❤ اره واقعا فعلا راهی ندارم باید همینکارو کنم بعدش دوباره شروع کنم فکر خوبیه

خواهش میکنم 😍

ببین قشنگ خوش بگذرون هر کاری دوست داری بکن😁

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
مرسی عزیزم❤انقد استرس و عذاب وجدان دارم که نمیتونم هیچکار کنم فقط کتاب دستم میگیرم به دیوار خیره میش ...

کاربر پسر هستم

ببینید اگه حرفمو گوش کنی مشکلی نداری 

راستی میدونی کیا عذاب وجدان دارن؟