2777
2789
عنوان

استوری شوهرم برا دوست دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 123 پست
مشکل اینجاست  با بهانه متاهل بودن دسترسی به زن و دختر مجرد براشون آسون تر هست البته اینم برای ...

با همه اینا حتی اگه شب و روز هم حواست باشه ادمی ک بخواد خیانت کنه میکنه 

اگه یه نفر هم کلا ول کنی نخواد و ذاتن ادم باشه نمیکنه

به خود ادم بستگی داره

میشه شما بگید چه طور مقدر باشیم؟ البته هستم ولی میخام نظر شما رو هم بدونم

ببین عزیزم من قبل از ازدواج خیلی اعتماد به تفسم بالا بود ولی بعدش با شدت ضعیف شد 

علتش هم همسرم بود 

حق ندارم تنهایی جایی برم 

حق ندارم چیزس بخرم خودش یاید بگسره یا باشه

حق ندارم کار کنم 

حق ندارم خونه مامانم برم دوهفته ای یبار خودش ببرتم

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخت گلم☹💜

اره  ایک برداشت و نکن از این مدل تاپیک ها که دیگه ازدواج نکنم 

ازدواج کن با شناخت کامل 

ازدواج کن ولی اجازه نده کسی برات تصمیم بگیره 

البته خانواده هم خیلی دخیل هست 

خانواده من منو حمایت مالی نکردن  

فقط بلد بودن شاخ و شونه بکشن 

البته من شوهرم و خیلی دوست دارم خیلی خوبی هایی داره که خیلی از مردا ندارن  ولی خب یه ایراد هایی داره که اونم از اعتماد به نفس کم من ناشی شده

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
اره  ایک برداشت و نکن از این مدل تاپیک ها که دیگه ازدواج نکنم  ازدواج کن با شناخت کامل&nb ...

ممنون عزیز دلم از راهنمایی خوب و منطقیت بله حق با شما هست 

و خرفتون کاملا متین و درسته و سعی میکنم استفاده کنم از تجربتون

امیدوارم شماهم همیشه زندگی خوبی کنار همسرتون داشته باشین💜

بخدا هیچوقت یادم نمیره هیچوقت تو ۱۸ سالگی پیر شدم خدا جواب جفتشونو بده دخت ره اول پیام داده بود ...

میفهمم چی میگی 

خوب درک میکنم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

من پسر مجرد قیافه واینا بدون تعارف بگم قیافم خوبه طوری که یه مثال موقع آزمایش خون پرستاره با لرز ازم خون گرفت وقتی هم خون گرفت تا یه دقیقه هوشش رفته بود نگاش کردم بگم اون سرنگه چیه اسمش ماسماسکه کامل شد دیدم کاملا دیدش رو منه رفته بود غرق دنیای من، منم غرق مشکلاتم، تا دید نگامو فورا به خودش اومد و....زیاد بوده از اینا میخواین قسم بخورم یه قطار زن جلوتون ردیف کنم ببینید خیانت خانم ها بیشتره یا آقایون نمیخوام بعضی چیزارو بگم خودمم خوشم نمیاد به این خاطره زن نمیگیرم البته مشکل مالی زیاد هم دخیله زن با بچه ی کلاس اول یه نمونشه میاد پیش من ،منم سیر شدم از اینکارا چوبی که خدا بهم زد واینکه چند سال مگه زنده ایم این همه به خودمون درد میدیم وخیانت و زجر و فقر نداریم که نداریم،چندین حدیث اومده درمورد لطف خدا و بنده ای که در فقرش میزاره، حضرت علی درباره دعا واینا ویاد گرفتنشون میگه مثل شرک میمونه خدارو از خودتون دور نکنید 

یاحق

میشه اینقدر تایپیک خیانت نزنین؟ میشه اینقدر ماهارو به زندگی بد بین نکنین؟ از وقتی اومدم نی نی سایت ...

نیا خب نخون اگ سست عنصری اگ بدبین میشی عنوان قشنگ همه چیو گفته نیا تو تاپیک بعد هم زده درد و دل ب تو مربوط نیست چی تاپیک می‌زنیم اینجا 

زندگیمون خراب نیست مشکلی هم نداره خداروششششششکر

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...
من پسر مجرد قیافه واینا بدون تعارف بگم قیافم خوبه طوری که یه مثال موقع آزمایش خون پرستاره با لرز ازم ...

پسری که دلش یجا دیگس میره دختره افتاب مهتاب ندیده میگیره و اون دختر بهش وابسته میشه عاشقش میشه و دلش میشکنه پس کجای ماجراس؟؟؟؟

آدم اگه اهل زندگی باشه دنیایی ام جمع بشه خیانت نمیکنه

چ زن چ مرد

بسته به ذات آدماست که وفادار باشن یا نه

من به شخص چند سال از عمرمو از دست دادم و وقتی یادم میوفته دیوونه میشم منم شرایط خیانت کردن داشتم اونم وقتی که چندینبار بهم خیانت شده کسی که میمردم براش نمیدید منو ، اما نکردم چون خدا منو اهل ساختن آفریده نه باختن

حرفم اینه ، آدم پاک لیاقت آدم پاک رو داره

پسرا هم تا وقتی دلشون پیش یکی دیگس حق ندارن وارد زندگی یه دختر دیگه بشن اونم دختری که اولین تجربه ش هست

اوناییم که شما دیدی حتما خیانت دیدن که دارن تلافی میکنن

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
نیا خب نخون اگ سست عنصری اگ بدبین میشی عنوان قشنگ همه چیو گفته نیا تو تاپیک بعد هم زده درد و دل ب تو ...

شعورت نمیرسه وقتی تیتر میزنی واسه همه میاد

بشین تو مجازی درد و دل کن

حتما زندگیت گل و بلبل میشه

نگوووو تورو خدا دیوونه ای ببین منو هنوز سر پام قوی تر از قبل من خدارو دارم نمیزاره زمین بخورم

عزیززم قوی بمون 

خیلیی ناراحت شدم ب خاطرت😭💔

ب خاطر صبری ک داشتی

جای تو بودن خیلی سخته!

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
عزیززم قوی بمون  خیلیی ناراحت شدم ب خاطرت😭💔  ب خاطر صبری ک داشتی جای تو بودن خیلی سخت ...

عزیزمی❤

خدا منو اهل ساختن آفریده نه باختن

توام با دل پاکت دعام کن💕

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
تو چی کردی

هیچکار😐

فقط گریه کردم😐

شوهرم رفت بعددوماه اومد😐

چون فامیلیم کاری نتونستم😐

البته الانم خیلی مشکل داریم😒

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
چرا موندید

فک میکردم بهترمیشه!😒😒😒

الانم بعداز۱۰سال زندگی😒😒😒

خیلی خسته م

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
لعنتی مال من ی روز قبل عروسی چت کرده بود تو باید جای عروس میبودی من بعد ۳ سال دیدم جیگرم آتیش گرفت

آخ چه سخت😒😒😒

بعدسه سال چطوری اون چت رودیدی؟

الان زندگیتون خوبه؟

بچه هم داری؟