2777
2789
عنوان

استوری شوهرم برا دوست دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 123 پست
آخ چه سخت😒😒😒 بعدسه سال چطوری اون چت رودیدی؟ الان زندگیتون خوبه؟ بچه هم داری؟

دیدم دیگه، اره دارم

برام هیچی مهم نیست دیگه

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
دیدم دیگه، اره دارم برام هیچی مهم نیست دیگه

نمیتونی بیخیال چتِ بشی و باهاش خوب بشی؟

شوهرت باهات خوبه؟

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی بیخیال چتِ بشی و باهاش خوب بشی؟ شوهرت باهات خوبه؟

عاشقمه

منم دوسش دارم

اما برای یه سری چیزا دیره دیگه

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
شعورت نمیرسه وقتی تیتر میزنی واسه همه میاد بشین تو مجازی درد و دل کن حتما زندگیت گل و بلبل میشه

تو با شعور خفه شو ب تو مربوط نیس،خراب خانوم

تو شعورت نمی‌رسه تیتر میزنم واسه همه می‌ره میبینن تو میای توش

همینه ک هست ناراحتی جمع کن برو

زندگیمم هیچ مشکلی نداره دوست دارم اینجا اصلا تاپیک چرت و پرت من درآوردی بزنم ب توووووووو چ آخه 

دیگه ریپلای نزن از تاپیک من گمشو بیرون

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...