2777
2789
عنوان

سلام من 36+1 روزمه بارداری دوقلو

1706 بازدید | 38 پست
دو روز پیش سوزش بسیار شدیدی در واژن و زیر شکمم حس کردم که بعد از چند دقیقه خوب شد
دوباره دیشب همین سوزش به سراغم اومد تا اینکه صبح داشتم از جام بلند میشدم که زیر دلم بشدت درد گرفت طوری که من تو جام خشکم زد و فقط گریه میکردم تا همسرم بدادم رسید
چند روز هم هست که حس پری دارم
بنظرتون اینها علائم زایمانه؟

و اینکه من سزارینی هستم و باید بی حس کنم راه حلی برای کمتر درد کشیدن بعد از عمل وجود داره؟
اول اینکه برودکتر دوقلوهارو خیلی زودتر سزارین می کنن چطور دکترت چیزی نگفته؟تهرانی؟بعد عمل هم دردش اونطور که فکر میکنی نیست پمپ درد بگیر ارومت می کنه شیاف هم مبذارن درددوقلو ویک قلو فرقی نداره فقط جای بخیه ها درد میکنه
سلام من در مورد علائم زایمان چیزی نمیدونم چون یه هفته مونده به وقتم عمل شدم.

بنظر من حتما قبل عمل و بعد عمل شیاف بزن و روزی که میخوای مرخص بشی بری خونه قبلش باز شیاف بزن.

من کلی تو ریکاوری درد کشیدم تا برم اتاقم و بیان شیاف بزنن.

فرداش هم که داشتم مرخص میشدم بازم نزدم و کسی هم همچین پیشنهادی بهم نداد تا برسم خونه اونقدر گریه کردم از بس درد داشتم که نگووووو

فکرشو بکن ماشین یه تکون کوچولو میخورد از شدت درد داد میزدم

ولی اگه اینکارو میکردم حتما دردش کمتر میشد و قابل تحملتر
اگه دوست داشتین برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین.94/12/26 از پیشمون پر کشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه مسکنه دیگه قبل ازعمل شیاف نمی ذارن معمولا بعد هم شنیدم پمپ دردخیلی خوبه خواهرم رحمش رودراورد بعدعمل استفاده کرد راضی بود بچه های سایت هم بعد سزارین استفاده کرده بودن راضی بودن ولی نترس من که دوتا بچه سزارین کردم وبیهوش شدم ولی به نظر من دردش زیاد بود اما قابل تحمل بود
اره شیاف بهتر از پمپ درده
البته اگه نمیخوای شیر خودت رو به نینی ها بدی پمپ درد عیبی نداره
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
نه برا من اونجوری که تعریفشو شنیده بودم درد نداشت
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
اگه شیر خودت رو میخوای بدی شیاف بزار
شیاف رو شیرت تاثیر زیادی نداره ولی پمپ درد همش بچه هات خوابن
شیاف روخودت نمیتونی بذاری وباید برات یکی بذاره من پمپ درد استفاده نکردم ولی فکرکنم از شیاف قویتره مثل اینه که قرص مسکن بخوری یا امپول مسکن بزنی معلومه که امپول قویتره شکم منو سربچه اول فشار دادن ولی سر دومی نه اگه رحمت جمع نشده باشه فشار میدن فکرنکنم پمپ درد باعث کم شدن درداون فشار دادن بشه نمیدونم ولیفقط چند لحظه است واگه بعد عمل توی ریکاوری فشار بدن که چون بی حسی داری اصلانمی فهمی به دکترت بگو