2777
2789
عنوان

سلام من 36+1 روزمه بارداری دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من شیاف استفاده میکردم
یه بار فشار دادن شکمم رو
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
خواهش عزیزم
فقط این چند وقت مواظب باش ممکنه کیسه ابت پاره بشه
سریع برو بیمارستان
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
هههه اسم کاربریت رو توجه نکردم
عزیزم ماشالا
خوش به حالت دو تا دختر داری
دختر مونس مامانشه
خدا برات حفظشون کنه
اره خوبه بچه ها بابایی باشن
یعنی از نظر روحی معلوم میشه سالم ترن...یهنی تو خانواده باهاشون درست رفتار شده