2777
2789
عنوان

مشکل مردان در باروری

738 بازدید | 36 پست

شاید بعضی از دوستان منو بشناسن و بدونن که همسرم مشکل داشت و چقدر پیگیر بودم برای بادراری 

میخوام تمام راهگاری که خودمون انجام دادیم رو بگم 

اول اینکه بدونید هرررکاری اعم از دارو و قرص صنعتی و یا داروهای سنتی و گیاهی رو که همسرتون مصرف میکنه نباید انتظار داشته باشید همون ماه نتیجه بگیرید 

از نظر پزشکی حداقل ۳ ماه زمان لازم داره که تو بدنشون اسمرم جدید تولید بشه تا بتونید اثرات اون دارو رو ببینید 

همسر من اول که ازمایش داد اعدادش دقیق خاطرم نیست اما فک میکنم تعدادش ۴_۵ میلیون بود حرکت مفیدش ۱۰_۲۰درصد و موفولوژی هم صفر ! 

اینم بگم که ۴_۵تا دکتر عوض کرد و همه ی دکترا متفق القول میگفتن باید وزن کم کنه 

کلا ورزش برای بارداری خوبه چه لاغر باشید چه چاق ؛ چه خانوم چه اقا 

حالا بگم که چه داروهایی استفاده کرد 

داروهای شیمیاییشو دقیق خاطرم نیست اما میددنم ویتامین c و Q10 و فولیک اسید و چندتای دیگه بود که اکثرا مکمل بودن 

اول پیش ی اقای که تو طب گیاهی کار میکردن رفتیم و ایشون با توجه به مزاج و قد و وزن و ... اینارو داد بهش 

قهوه قارچ گانودرماسوپرييم

قرص كارويل

قرص بره موم

تخم زنيان

حب جدوار

كپسول لاويگ

روغن سياهدانه

سياه دانه

عسل طبیعی 

که ی دوره اینارو مصرف کرد 

بعد ی عطاری مطمئن برامون این ترکیبو ساخت که روزانه مصرف میکرد 

https://uupload.ir/files/8knx_screenshot_20210311-

114227_messages.jpg

دوسین رو مرتب بهش میدادم 

گرمی بهش خیلی میدادم بخوره 

در کنار سردی ها بهش گرمی میدادم مثلا اگر ماست میخواست بخوره بهش نعنا اضافه میکردم و ... 

شیر و عسل 

شیر و دارچین 

شیر و موز 

شیر و زرده تخم مرغ و یکم نبات (نطفه سازه) 

گردو و مغزیجات 

در کنارش خودش همت کرد ۱۰ کیلو هم وزن کم کرد 

بعد فهمیدیم که واریکوسل هم داره و عمل شد 

کلا اقایون خصوصا اونایی که واریکوسل دارن باید خودشونو با اب سرد خیلی بشورن ، مثلا دکتر همسرم میگفت موقع دسشویی چند دقیقه اب سرد باز باشه 

و اینکه لباس زیر تنگ و شلوار تنگ‌اصلا نپوشن 

اهان تخم هویج هم عالیه دم کنید بخورید میدونم خیلی بدمزست اما خیلی خاصیت داره 

خلاصه این وسطا همسرم ازمایش ژنتیک هم داد و ... 

و اینکه اخرین ازمایشی که بعد از عمل واریکوسل داد تعدادش ۱۶ میلیون و حرکتش ۳۰ درصد و موفولوژی هم بین صفر و یک 

دیگه دکترا میگفتن باید اماده بشیم برای میکرواینجکشن که به لطف خدا طبیعی باردار شدم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اعتقاد قلبی و با تمام وجود با خدا در ارتباط باشید 

صلوات زیاد بفرستید 

ذکر (رب لا تدرنی و انت خیر الوارثین) و ذکر (الهم الرزقنی ولدا سالما و صالحا) رو زیاااد بگید 

این نمازو بخونید 

https://uupload.ir/files/a1tl_screenshot_20200113-233628_gallery.jpg

خودم‌بهش خیلی اعتقاد دارم 

چله سوره مریم عالیه 

و اینکه این دعا ها هم خیلی خوبه 

من خیلی میخوندم همیشه 

بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم

اِلهی بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ اَنتَ المَحمُودُ وَ بِحَقِّ عَلیٍّ وَ اَنتَ العالی وَ بِحَقِّ فاطِمَهَ وَ اَنتَ فاطِرُ

السَّمواتِ و الأرضِ وَ بِحَقِّ الحَسَنِ وَ اَنتَ المُحسِنُ وَ بِحَقِّ الحُسَینِ وَ اَنتَ قَدیمُ الأِحسانِ

اِلهی بِاخُصِّ صِفاتِک وَ بِعِزِّ جَلالِک وَ بِأعظَمِ اَسمائِک وَ بِعِصمَهِ اَنبیائِک وَ بِنورِ اَولیائِک وَ بِدَمِ

شُهَدائِک وَ بِمُناجاتِ فُقَرائِک وَ بِدُعاءِ صُلَحائِک اَسئَلُکَ زِیادَهً فِی العِلمِ وَ صِحَّهً فِی الجِسمِ وَ

بَرَکَهً فِی الرِزقِ وَ طولآ فِی العُمرِ وَ تَوبَهً قَبلَ المَوتِ وَ راحَهً عِندَ المَوتِ وَ مَغفِرَهً بَعدَ المَوتِ وَ

نَجاهً مِنَ النّارِ وَ دُخُولآ فِی الجَنََّهِ وَ عافیَهً فِی الدُّنیا وُ الاخِرَهِ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ.

بعد از گفتن چند مرتبه : اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء

بگو : یا مُجیبَ المُضطَرّ (۳مرتبه)

اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدَنا مُحَمَّدٍ وَ الِه الطّاهِرینَ.

و

بسم الله الرحمن الرحیم 

الهی بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجت بخوایید 

مبارک باشه خدا حفظش کنه واست منم همسرم مشکل مورفو داره

ممنون عزیزم 

ان‌شاالله حل میشه 

توکلت به خدا باشه ❤

خدا برات نگه داره منم خیلی مایوس و ناامیدم با اینکه مشکل خاصی نداریم

ممنون عزیزم 

همون ناامیدی بزرگترین مشکله 

تا خدا هست ناامید نباش 

آخی خداروشکر مبارک باشه عزیزم  جواب زحماتت روگرفتی    انشاالله همه منتظرا نتیجه بگیرن

ان شاالله عزیزمممم 

همیشه از خدا میخوام هیچ خانومی رو با نداشتن اولاد امتحان نکنه 

الهی که تموم چشم‌انتظارا خیلی زود خوشحال بشن 

خداحفظش کنه نی نی گلتون، جنسیتش معلوم شده یاهنوز زوده

ممنونم‌عزیزم 

الان پیشم خوابیده 😅 

ی دختر گل خدا بهم هدیه کرد 

ممنونم‌عزیزم  الان پیشم خوابیده 😅  ی دختر گل خدا بهم هدیه کرد

آخییی عزیزم، کاش خدابمنم یه دخترناز بده ،ببخشیداگه فضولی نیست یه سوال من که قصددختردار شدن دارم گرمیجات نخورم شماکه به همسرتون گرمیجات میدادید خودتون خگهم میخوردید یا خیر

آخییی عزیزم، کاش خدابمنم یه دخترناز بده ،ببخشیداگه فضولی نیست یه سوال من که قصددختردار شدن دارم گرمی ...

ممنون عزیزممم 

ان شاالله که خواسته ی دلت با مصلحت خدا یکی بشه 😍 

نه خودم نمیخوردم 

اما فک نمیکنم زیاد ربطی داشته باشه 

راستش ی مطلبی خونده بودم که اگر خانوم هم تو اقدام ارضا بشه قبل اقا و محیط قلیایی بشه احتمال پسر شدن هست و اگر نشه احتمال دختر 

و اون ماهی که من باردار شدم این اتفاق نیافتاد و من احتمال میدم که این مطلب درست باشه ولی نمیدونم چقدر میتونه جامعیت داشته باشته 

و اینکه زمان تخمک گذاری احتمال پسر شدن زیاد هست و من تو دوره تخمک گذاریم اقدام نداشتم قبل و بعدش داشتم 

البته من به نیت دختر دار شدن نبودم، اتفاقی شد و بعدش می بردم که پس این مطالب میتونه درست باشه