شاید بعضی از دوستان منو بشناسن و بدونن که همسرم مشکل داشت و چقدر پیگیر بودم برای بادراری
میخوام تمام راهگاری که خودمون انجام دادیم رو بگم
اول اینکه بدونید هرررکاری اعم از دارو و قرص صنعتی و یا داروهای سنتی و گیاهی رو که همسرتون مصرف میکنه نباید انتظار داشته باشید همون ماه نتیجه بگیرید
از نظر پزشکی حداقل ۳ ماه زمان لازم داره که تو بدنشون اسمرم جدید تولید بشه تا بتونید اثرات اون دارو رو ببینید
همسر من اول که ازمایش داد اعدادش دقیق خاطرم نیست اما فک میکنم تعدادش ۴_۵ میلیون بود حرکت مفیدش ۱۰_۲۰درصد و موفولوژی هم صفر !
اینم بگم که ۴_۵تا دکتر عوض کرد و همه ی دکترا متفق القول میگفتن باید وزن کم کنه
کلا ورزش برای بارداری خوبه چه لاغر باشید چه چاق ؛ چه خانوم چه اقا
حالا بگم که چه داروهایی استفاده کرد
داروهای شیمیاییشو دقیق خاطرم نیست اما میددنم ویتامین c و Q10 و فولیک اسید و چندتای دیگه بود که اکثرا مکمل بودن
اول پیش ی اقای که تو طب گیاهی کار میکردن رفتیم و ایشون با توجه به مزاج و قد و وزن و ... اینارو داد بهش
قهوه قارچ گانودرماسوپرييم
قرص كارويل
قرص بره موم
تخم زنيان
حب جدوار
كپسول لاويگ
روغن سياهدانه
سياه دانه
عسل طبیعی
که ی دوره اینارو مصرف کرد
بعد ی عطاری مطمئن برامون این ترکیبو ساخت که روزانه مصرف میکرد
https://uupload.ir/files/8knx_screenshot_20210311-
114227_messages.jpg
دوسین رو مرتب بهش میدادم
گرمی بهش خیلی میدادم بخوره
در کنار سردی ها بهش گرمی میدادم مثلا اگر ماست میخواست بخوره بهش نعنا اضافه میکردم و ...
شیر و عسل
شیر و دارچین
شیر و موز
شیر و زرده تخم مرغ و یکم نبات (نطفه سازه)
گردو و مغزیجات
در کنارش خودش همت کرد ۱۰ کیلو هم وزن کم کرد
بعد فهمیدیم که واریکوسل هم داره و عمل شد
کلا اقایون خصوصا اونایی که واریکوسل دارن باید خودشونو با اب سرد خیلی بشورن ، مثلا دکتر همسرم میگفت موقع دسشویی چند دقیقه اب سرد باز باشه
و اینکه لباس زیر تنگ و شلوار تنگاصلا نپوشن
اهان تخم هویج هم عالیه دم کنید بخورید میدونم خیلی بدمزست اما خیلی خاصیت داره
خلاصه این وسطا همسرم ازمایش ژنتیک هم داد و ...
و اینکه اخرین ازمایشی که بعد از عمل واریکوسل داد تعدادش ۱۶ میلیون و حرکتش ۳۰ درصد و موفولوژی هم بین صفر و یک
دیگه دکترا میگفتن باید اماده بشیم برای میکرواینجکشن که به لطف خدا طبیعی باردار شدم