2777
2789
عنوان

طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 44 پست
چون پریودی هات منظمه مشکل نداری گلم کاسنی مصرف کن مشکل حل میشه امیدبه خداکاسنی وعناب بخورزرشک توی ای ...

خیلی ممنون وقت گذاشتید

خدا خیرتون بده 

کاسنی من بخورم یا همسرم

شنیدم زن بخوره به نفع جنسیت دختر هست

خیلی ممنون وقت گذاشتید خدا خیرتون بده  کاسنی من بخورم یا همسرم شنیدم زن بخوره به نفع جنسیت د ...

جنسیت فقط به این ربط داره ک توزمان مشخص نزدیکی بشه وقت تخمک گداری لقاح انجام بشه خودت بخوررازیانه پودرکن روزی یک نخودباعسل بخور خودت میفهمی ترشحاتت زیادمیشه 

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو روز اول زیاده بقیش خیلی کم قبلش همراه با درد و بدخلقی وقتی میشم دیگه اروم و خوش اخلاقم

سردی،لخته مال سردیه نخوربرنج کم بخورخیلی کم مرغ نخورگوشت گاوم نخورکلاچیزای طبع سردنخورتوی دوسه روزاول ودوسه روزقبل ازپریودیت

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
جنسیت فقط به این ربط داره ک توزمان مشخص نزدیکی بشه وقت تخمک گداری لقاح انجام بشه خودت بخوررازیانه پو ...

مررررررسی چقد عالیه که این علم چقد شما خوبید خیلی ممنونم ازتون

مررررررسی چقد عالیه که این علم چقد شما خوبید خیلی ممنونم ازتون

سباه دانه تخم شنبلیله روبااردگندم کاچی درست کن بانبات قبل ازپریودیت بخوراخلاقتم خوب میمونه😘

برای تنبلی تخمدان چه راه حلی دارید؟

و برای لاغر شدن 

شاید اگه لاغر کنم تنبلی هم از بین بره

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
برای تنبلی تخمدان چه راه حلی دارید؟ و برای لاغر شدن  شاید اگه لاغر کنم تنبلی هم از بین بره

سلام عزیزم تنبلی تخمدان هیچی نیست فقط اسفندروهمونجاکه خواستی بخوری ناشتا سه قاشق غذاخوری بکوب بخورتا۳روزپی درپی دوباره ۱۰روزبعدهم همین کاربکن مشکلت حل که شدبرامن دعاکن میدونم که خوب میشی

برای تنبلی تخمدان چه راه حلی دارید؟ و برای لاغر شدن  شاید اگه لاغر کنم تنبلی هم از بین بره

پاسخ دادم

سلام عزیزم تنبلی تخمدان هیچی نیست فقط اسفندروهمونجاکه خواستی بخوری ناشتا سه قاشق غذاخوری بکوب بخورتا ...

سلام تشکر عزیزم

انشالله به هر چی میخوای برسی

اسفند رو بخورم؟

چند وقت تکرار کنم این کارو؟

موقع پریود چی؟

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
سلام تشکر عزیزم انشالله به هر چی میخوای برسی اسفند رو بخورم؟ چند وقت تکرار کنم این کارو؟ موقع پر ...

گفتم دیگه همونوبخون چون بایددوباره اون همه تایپ کنم حالاروش های دیگ رومیگم بادکش گرم یه روزدرمیان همون لیوان انداختن بجزدوران قاعدگی سه دوره مرتب شبهاباروعن سیاه دانه وبادام تلخ ام جای رحم توچرب کن ماساژبده خودتوتوی پریودی نشوراینوبه همه بایدبگم اگه میشوری یاحامله نمیشی یاکیست هات تموم ندارن هزارتابلای دیگم سرت میاد

اگه چاقی ام ورزش کن ولی خیلی رژیم های سخت خوب نیست

بجز زنجبی و سیرابی و خورده خوری درمانی تو طب سنتی برای دیار بارداری نیس؟😢😢من تو بارداریام تهوع شدید دارم ااز قرص و دارو گرفته تا زنجبیل چه قرصش چه دمنوشش  سیرابی و سیب و به و کشک و نون خشک هم فایده نداشته ، و اینکه من تا هفت ماه بزاغ شدید دهان دارم روزا یه لیوان دستمه ببخشیدا تف میکنم توش تا شب بیست دفعه خالیش میکنم شبا هم دستمال زیر دهنمه ،حتی برا نمازم لیوان بغل دستمه خیلی بدمزس اگه قورت بدم بالا میارم گرمیجاتم خوردم بند نمیاد تا هفت ماه

بجز زنجبی و سیرابی و خورده خوری درمانی تو طب سنتی برای دیار بارداری نیس؟😢😢من تو بارداریام تهوع شدی ...

سیرابی که خیلی موثره چراسیرابی نمیخوری؟