2777
2789
عنوان

هرکی سزارین خوب و راحتی داشته بیاد یکم ب من دلگرمی بده☹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 73 پست
اصلا دست خودم نیست من تا حالا یذره هم درد نکشیدم حتی از آمپولم فراریم🤪🤪

عین خودمی من تو اتاق عمل هی زار میزدم منو بیهوش کنید یهو دیدم خیلی تکون میخورم گفتم چه خبره گفتن هیچی داریم جاتو درست میکنیم یهو صدای دخترم اومد فهمیدم زایمان تموم شده اصلا نمیفهمی

دعا کنید به خواسته م برسم لطفا😔🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دست خودم نیست من تا حالا یذره هم درد نکشیدم حتی از آمپولم فراریم🤪🤪

عزیزم میفهمم ولی من قبل زایمانم ۶سال مرکز درمانی کار میکردم ترسم ریخت از هیچیش نمیترسیدم تندتندشیاف میذاشتم بخدا اشتباه میکنی بترسی بعدم مرخص شدم خودم کارام مبکردم چون شوهرم و مامانم دعواشون شد منم فکر خودم و نی نی بودم الانم پسرم ۹سالشه هرکی میگه سزارین بده و...میگم اصلا اتفاقا عالیه عین خوابه بعد که بیدار میشی نی نی خشگلت تو بغلته نمیدونی حس اون لحظه به همممممممممه دردهای دنیا می ارزه

نترس..من بیهوشی کامل بودم.عالی فوق العاده بود... ببین بیشتر ب جنس خودت بستگی داره.من استانه تحمل در ...

خوش به حالت گلم. من اصلا از خودم شناخت ندارم چون تا حالا هیچی نشده بفهمم آستاته دردم چقدره😁

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
بیا بغلم😭

من قرار بود طبیعی باشم اما به خاطر تپش قلبم سزارین شدم اصلا هم هیچ حسی نداشتم گلم .ولی چند روز بعدش گردن درد و کمر درد بدی گرفتم هرچی شیافت و قرص و... مصرف کردم جواب گو نبود ولی دکترم گفت دو ساعت یک بار  یه نسکافه رو کامل تو یه لیوان ابجوش بخور شیرینم نکنی .وبخور .  واقعا هم دردم رو تسکین میداد 

تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨‍👩‍👧     با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚  

عزیزم اصلا نگران نباش من سزارین شدم اصلا درد نداشتم از همون روز اول هم راحت بلند شدم نشستم البته پمپ ...

قربونت برم به روی چشم🌹 الهی مشکلت به زودی زود و به بهترین شکل ممکن حل بشه بگی اصلا چی شد که انقد خوب حل شد❤❤

نمیدونم اخه چرا اصن هنو دردم نگرفته دور برم هر کی طبیعی بود میگف از ده روز قبلش دردات شروع میشن من ا ...

سال تحویل بود ۳۰ اسفند مامان من به زنداداشم گفت انگار وقتشه زنداداشم گفت نه دکتر گفته ۱۹ فروردین مامانم گفت پاشو بریم یه سر بیمارستان همگی جمع شدیم رفتیم زنداداشم کلی هم هله هوله خورده بود کلی هم خندیدیم رفتیم دکتر گفت چرا دیر اومدی درد نداری؟ گفت نه گفت بچه سرش چرخیده داره میاد بیرون بعد همونجا زایید برداشتیم اومدیم خونه یعنی در این حد😂

اصلا ترس نداره. من عین خیالم نبود. وسط عمل با دکترم حرف میزدم. اصلا هیچی نفهمیدم. فقط بعدش سرتو اصلا ...

نه از وسط عمل که نمی ترسم می دونم آدم‌اصلا هیچی حس نمی کنه. فقط نگران بعدشم🙄

قربونت برم به روی چشم🌹 الهی مشکلت به زودی زود و به بهترین شکل ممکن حل بشه بگی اصلا چی شد که انقد خو ...

مرسی عزیزم ازت ممنونم خیلی گرفتارم منم برات دعا میکنم به بهترین شکل زایمان کنی و نی نی ات رو بغل کنی

سال تحویل بود ۳۰ اسفند مامان من به زنداداشم گفت انگار وقتشه زنداداشم گفت نه دکتر گفته ۱۹ فروردین مام ...

😂😂😂😂 چقد خدا زن داداشتونو دوس داشته وای خوش ب حالش خدا بچه هاشو نگه داره براش

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
منم‌ آخرای فروردین  ولی میدونم ان شاءالله خیلی راحت و بی دردسر خواهد بود بعدش هم خوب بالاخره ب ...

ان شاءالله شما هم به راحتی و سلامتی با نی نی نازت بیاین خونه😍

😂😂😂😂 چقد خدا زن داداشتونو دوس داشته وای خوش ب حالش خدا بچه هاشو نگه داره براش

فدات آره خوش به حالش من جای اون بودم الان یه دوجین بچه داشتم😂😂😂

یعنی با شیاف اصلا اذیت نمیشه آدم؟

نه آب رو آتیشه 

یکم درد که طبیعی است ولی آروم راه رفتن هیچی نمیشه

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐