2777
2789
عنوان

هرکی سزارین خوب و راحتی داشته بیاد یکم ب من دلگرمی بده☹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 73 پست

منم‌ آخرای فروردین 

ولی میدونم ان شاءالله خیلی راحت و بی دردسر خواهد بود بعدش هم خوب بالاخره به کم ادم اذیت میشه ولی وقتی بچه رو میدن بغلت همه چی یادت میره خستگی و دردت فراموش میکنی و زود خوب میشی ان شاءالله و باید زود خوب شی و یه مادر قوی باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا درد نداره مخصوصا شکم اول هیچی نمیفهمی هیچی،هر شیش ساعت مسکن میدن من بخاطر اینکه رو شیرم اثرنزاره نمیخوردم دردش از درد پریود کمتر بود فقط دفعه اول که بعد از ۲۴ ساعت باید بلند شی یکم‌سخته پاشدی دیگه تمام

سال ۹۱ بود الههههی خیر ببین دکترم کارش واقعا عالی بود من مادر ندارم و خودم و خواهرم بودیم هیچی هم نمیدونستیم 

اصلا نگران نباشید فقط آرامش 

علم خیلی پیشرفت کرده 

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم اصلا اصلا نترس که از جیبت میره خیلی راحته بعدم نی نی بغلته دردات یادت میره 

اصلا دست خودم نیست من تا حالا یذره هم درد نکشیدم حتی از آمپولم فراریم🤪🤪

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
بیا بغلم😭

عزیزم نترس. من دومی رو ۳ماه... اینجا میخوندم دومی سختتر... ولی حتی بهتر از اولی هم بود. شیاف خیلی خوب. شکم بند حتما ببند... واقعا میگم با شیاف... دردی نداری. روز سوم... بهتری بخیه رو بکشی خیلی خیلی بهتری

خخخ سزارین مگه ترس داره من طبیعی بودم دوازده ساعت پدرم دراومد بعد که قلب بچه کند شد فرستادن عمل از خ ...

بعدش حالتون چطور بود؟

زنداداش من دوتا زایمان داشت هر دو طبیعی یه دونه آخ گفت بچه پرید بیرون😂

نمیدونم اخه چرا اصن هنو دردم نگرفته دور برم هر کی طبیعی بود میگف از ده روز قبلش دردات شروع میشن من اصن هیچ دردی ندارم

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
سزارین عالیه عالی من اولی طبیعی بود دوتا سز داشتم سز بهتره خیلی بهتر فقط شیاف دیکلوفناک ۱۰۰داشته باش ...

یعنی با شیاف اصلا اذیت نمیشه آدم؟

نه عزيزم نگران نباش، اگه هم درد باشه همون روز اول تو بيمارستانه. كه با شياف و سرم كنترل ميشه منم اومدم خونه خيلي بهتر بودم اصلا يادم نيست سختي كشيده باشم واسه سزارين.ولي بعضي ها اصلا اون يه روز درد روهم ندارن. 

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️
یعنی درد نداشتین؟ هیچی؟

به هوش اومدم فقط موقع راه رفتن...اونم پرستارشیاف گذاشت وخودش منوبرددستشویی وکمی راه بردبعدش

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤