2777
2789
عنوان

هرکی سزارین خوب و راحتی داشته بیاد یکم ب من دلگرمی بده☹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 73 پست
اصلا درد نداره مخصوصا شکم اول هیچی نمیفهمی هیچی،هر شیش ساعت مسکن میدن من بخاطر اینکه رو شیرم اثرنزار ...

الان شکم رو بعد از عمل فشار میدن؟ از اون خیلی می ترسم

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
سال ۹۱ بود الههههی خیر ببین دکترم کارش واقعا عالی بود من مادر ندارم و خودم و خواهرم بودیم هیچی هم نم ...

ممنونم عزیزم لطف کردین🌹❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر خوب😊 ممنون از دلگرمیت

یه روز به این حالت میخندی من میگفتم از عمل زنده بیرون نمیام 😂 کی تموم شد نمیدونم انقدر راحت بودم خدایی شیاف معجزه میکنه ان شاالله یه ماه دیگه تاپیک میزنی چه راحت بود و جیگرمو بغل کردم همه چی یادم رفت😍

دعا کنید به خواسته م برسم لطفا😔🙏🏻
عزیزم نترس. من دومی رو ۳ماه... اینجا میخوندم دومی سختتر... ولی حتی بهتر از اولی هم بود. شیاف خیلی خو ...

دستت درد نکنه عزیزم توصیه های خوبی کردی ممنونم🌹🌹🌹🌹

الان شکم رو بعد از عمل فشار میدن؟ از اون خیلی می ترسم

تا وقتی سری فشار میدن والا من دوبار زاییدم نفهمیدم بعضی ها واقعا چرت و پرت میگن مظلوم نمیایی یا بزرگ نمایی میکنن

نه عزيزم نگران نباش، اگه هم درد باشه همون روز اول تو بيمارستانه. كه با شياف و سرم كنترل ميشه منم اوم ...

ممنونم عزیز دلم🌹 خدا پدر نازنینتونو هم رحمت کنه صلوات فرستادم براشون❤

عزیزم شیرینی این لحظات روباترس خراب نکن  ترس نداره  بیهوشی کامل بشی چیزی متوجه نمیشی اصلا& ...

از خود حین عمل نمی ترسم اصلا چون با بی حسی می دونم آدم هیچی نمی فهمه. دکترم همون بی حسی رو گفت انجام بده. بعدش می ترسونتم😁

عالی بودم شکم اول اصلا درد نداره شکم دوم من چون فاصله بچه هام کمتر از دوسال شد اذیت شدم تازه اونم به ...

ممنونم از لطف و محبتت عزیزم. خدا دوتا نی نی نازتو برات حفظ کنه🤩

عین خودمی من تو اتاق عمل هی زار میزدم منو بیهوش کنید یهو دیدم خیلی تکون میخورم گفتم چه خبره گفتن هیچ ...

از خود اتاق عمل نمی ترسم که😢 می ترسم بعدش ک بی حسی بره از درد بمیرم😐

عزیزم میفهمم ولی من قبل زایمانم ۶سال مرکز درمانی کار میکردم ترسم ریخت از هیچیش نمیترسیدم تندتندشیاف ...

چقد حس خوب داشت حرفاتون... ممنونم ازتون😊🌹

من قرار بود طبیعی باشم اما به خاطر تپش قلبم سزارین شدم اصلا هم هیچ حسی نداشتم گلم .ولی چند روز بعدش ...

ممنونم نسکافه مم خریدم گذاشتم تو ساک بیمارستان🤭🤪

سال تحویل بود ۳۰ اسفند مامان من به زنداداشم گفت انگار وقتشه زنداداشم گفت نه دکتر گفته ۱۹ فروردین مام ...

زن داداشت از برگزیدگان درگاه الهی بوده ها🤣🤣

مرسی عزیزم ازت ممنونم خیلی گرفتارم منم برات دعا میکنم به بهترین شکل زایمان کنی و نی نی ات رو بغل کنی

❤🌹❤🌹 ان شاءالله حل میشه حسم بهت اینه