2777
2789

خواهش،می کنم اگه کسی سزارین براش سخت بوده لطفا چیزی نگه. فقط اونایی که خیلی راحت و بی دردسر بودن بگن.  من ۱ فروردین سزارین دارم و از ترس دارم سکته می کنم. از ترس درد بعدش، از ترس اینکه تا چند روز انقدر درد باشه که نتونم بشینم پاشم و بخوابم و اینا....

هر توصیه ای برا کم کردن درد هم دارین بگن قربونتون😍😘

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاااالی....بادکترسارامیرزنده دل....بیمارستان ابن سینا....به همه هردوشوواقعاتوصیه میکنم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

سزارین عالیه عالی من اولی طبیعی بود دوتا سز داشتم سز بهتره خیلی بهتر فقط شیاف دیکلوفناک ۱۰۰داشته باش هر شش ساعت بزار هیچ دردی حس نمیکنی

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

نترس..من بیهوشی کامل بودم.عالی فوق العاده بود...

ببین بیشتر ب جنس خودت بستگی داره.من استانه تحمل دردم بالاست همینکه گوشتم خوبه..زود زخمم خوب میشه.

درکل عالی 

راضی بودم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

عزیزم اصلا نگران نباش من سزارین شدم اصلا درد نداشتم از همون روز اول هم راحت بلند شدم نشستم البته پمپ درد بهم وصل کردم فقط یه خواهش دارم ازت شما الان بارداری میشه برای من دعا کنی خیلی گرفتارم منم برات صلوات میفرستم راحت زایمان کنی